Condu tehnologia

Tehnologii integrate pentru asistență în conducere
Renault Talisman face mai mult decât a te proteja, el previne pericolul! De oarece prevenirea este întotdeauna mai bună decât tratarea, experții noștri în securitate au dezvoltat sisteme de asistență a șoferului de avertizare, pentru a evita accidentele. Unele chiar acționează în locul tău!- Alerta de Depășire a Liniei (LDW)- Alerta Distanței de Siguranță (DW)- Avertizare Unghi Mort (BSW)- Alertă Depășirea Vitezei (OSP)- Asistare parcare față, spate și laterală- Cameră marșarier (RVC)- Easy Park Assist (EPA)- Comutarea automată a fazei scurte/lungi- Crouiz Control Adaptiv (ACC)- Frână de Urgență Activă (AEBS)
Pack Easy Park Assist
Un spațiu? Activează Pack Easy Park Assist și acesta preia controlul volanului. Acesta măsoară locația și definește traiectoria. Trebuie doar să gestionezi acceleratorul, frânarea și viteza. Senzorii din față, spate și laterali împreună cu camera marșarier: veți obține o protecție de impact la 360°.
Sistem audio Bose® Surround
Un plus de emoții în timpul călătoriilor voastre. Cu sistemul audio Bose® Surround, Renault Talisman te duce într-un univers al sunetului de excepție. Cele 13 difuzoare de înaltă performanță repartizate în habitaclu, asociate cu tehnologia Bose centerpoint2®, vă oferă un sunet Surround de la surse stereo optimizate. Renault Talisman se transformă într-un auditoriu și te transportă în inima unui concert cu suet de calitate. Trăiți realitatea acustică a unui moment de muzică live. Claritatea vocii, bas bogat și profund, fiecare notă, fiecare instrument vă transferă dintr-o anumită locație în scenă.
Lumini de zi LED cu funcția cornering
Pentru a asigura vizibilitatea, inginerii noștri au dotat Renault Talisman cu un sistem de iluminare în principal LED: lumină de zi, faza scurtă, faza lungă, lumini de poziție, lumini de frânare și semnalizatoare. Exact și intens, iluminarea cu LED îmbunătățește vizibilitatea cu lumină albă, similară cu cea a soarelui, și cu o putere cu 20% mai mare decât iluminarea cu halogen tradițională. Totul pentru un consum cu 50% mai redus, un ciclu de viață mult mai mare și stilul unic.Mai mult decât atât, în zonele slab iluminate, la o viteză mai mică de 40 km/h, vei obține o vizibilitate mai bună datorită luminii de viraje adăugat în proiectoarele de ceață.
Retrovizor electrochrome
Obține vizibilitate maximă. Tratarea electro crom a retrovizorului interior garantează confortul vizual perfect. Se întunecă ziua, când soarele luminează în fereastra din spate, dar, de asemenea și noaptea, când mașina din spate vă orbește.
Card mâini libere
Total reproiectat, noul card mâini libere de la Renault Talisman, oferă caracteristici inovatoare. Pentru a porni, nu e necesar să introduceți cardul. Apăsarea pedalei de rână asociat cu apăsarea butonului ”START” este suficient. Pentru a bloca ușile, îndepărtați-vă. Un sunet confirmă acțiunea.Ușor să-ți găsești mașina în parcare. Cartela dumneavoastră are un buton are vă permite să localizați Talisman-ul dumneavoastră. Un alt buton vă permite să deschideți doar portbagajul. Practic!