ARKANA

Hibrid prin natura sa
Arkana - SUV Renault
de la 24 700 €

pentru versiunea equilibre TCe 140 EDC 12V

design un SUV sportiv, spațios și versiunea exclusivă R.S. LINE
Arkana îmbină liniile elegante cu un stil robust. Designul său unic vă oferă un profil dinamic, gardă la sol ridicată și interior stilat.

În versiunea exclusivă R.S. LINE, efectul este și mai puternic. Vă îndrăgostiți de culoarea sa exclusivă, grila frontală sportivă, jantele specifice cu detalii de rubin, țeava de eșapament dublă și multe altele ...
Arkana SUV Renault exterior
versiunea exclusivă R.S. LINE
Finisajele sale negre și metalice întunecate, spoilerul aerodinamic care îmbunătățește grila frontală sportivă și jantele specifice de 18 ", din argint, cu detalii roșii, toate îi ajută pe Arkana să-și demonstreze stilul sportiv și sofisticat.
Arkana SUV Renault exterior
SUV elegant și dinamic
Banda de iluminare din spate evidențiază caracteristicile sale dinamice și elegante. In R.S. versiunea Line conferă un aspect și mai pronunțat.
Arkana SUV Renault interior
interior confortabil și bine dotat tehnologie
Cu sistemul multimedia easy link și ecranul său de 9,3 ", ecranul șoferului personalizabil de 10,2", frâna de parcare electronică, încărcător cu inducție, stocare inteligentă și multe altele, veți obține tot ce este mai bun în inovație!
Arkana SUV Renault interior
Spatiu interior optimal
Arkana se adaptează nevoilor dumneavoastră și ale pasagerilor dvs. cu zona spate spațioasă și capacitatea portbagajului variind de la 513 L la 1.296 L (când bancheta din spate este rabatată) în versiunea sa pe benzină.
Arkana
3D Vizualizare
ARKANA

propulsor

SILENTIOS, DINAMIC ȘI AGIL

Arkana E-Tech hybrid
Inspirată de sport, tehnologia hibridă E-Tech este amestecul perfect de performanță și eficiență. În oraș, începeți întotdeauna cu acționare electrică și alimentați până la 80% din călătoriile dvs. cu electricitate. Reduceți consumul de combustibil cu până la 40% comparativ cu un motor pe benzină echivalent!

Frânarea regenerativă încarcă automat bateria hibridului plug-in Arkana E-Tech în timp ce conduceți. Bucurați-vă de o conducere plăcută, indiferent de circumstanțe, cu o accelerație receptivă și clară. Hibridul Arkana E-Tech se adaptează pentru a satisface toate nevoile dvs. de conducere, pentru o versatilitate optimă.
* in WLTP urban cycle (subject to final approval).

comfort și technologie

confortul cabinei tale

Aides à la conduite - Renault Arkana
15 sisteme de asistare ușoară a conducătorului auto
Însoțitor pe autostradă și blocaj de trafic, avertizare de trafic din spate și asistență ușoară la parcare sunt doar câteva dintre caracteristicile concepute pentru a vă îmbunătăți confortul și siguranța la conducere. Aceste caracteristici, și multe altele, sunt disponibile prin intermediul sistemelor de asistență a șoferului Renault Easy Drive care vă ajută să efectuați manevre de-a lungul călătoriilor, de pe ecranul personalizabil al șoferului de 10,2 ". Sunteți gata să faceți primul pas către experiența fără șofer?
Système multimédia - Renault Arkana
easy link multimedia system
Cu acest sistem multimedia - compatibil cu Android Auto ™ și Apple CarPlay ™ - vă conectați cu ușurință smartphone-ul și accesați toate aplicațiile și serviciile conectate de pe ecranul central de 9,3 "din Arkana.
Système MULTI-SENSE - Renault Arkana
multi-sense
Sunetul și receptivitatea motorului, direcția, alegerea iluminării ambientale și a configurației ecranului șoferului ... Alegeți dintre 3 moduri de conducere disponibile (mysense, eco și sport) și personalizați-vă călătoriile cu sistemul de personalizare multi-sens.
Arkana