NOUL ARKANA

Hybrid by nature

Arkana - SUV Renault
de la 22 100 €

pentru versiunea ZEN

design

un SUV sportiv, spațios și versiunea exclusivă R.S. LINE

Arkana îmbină liniile elegante cu un stil robust. Designul său unic vă oferă un profil dinamic, gardă la sol ridicată și interior stilat.

În versiunea exclusivă R.S. LINE, efectul este și mai puternic. Vă îndrăgostiți de culoarea sa exclusivă, grila frontală sportivă, jantele specifice cu detalii de rubin, țeava de eșapament dublă și multe altele ...
Arkana SUV Renault exterior

versiunea exclusivă R.S. LINE

Finisajele sale negre și metalice întunecate, spoilerul aerodinamic care îmbunătățește grila frontală sportivă și jantele specifice de 18 ", din argint, cu detalii roșii, toate îi ajută pe Arkana să-și demonstreze stilul sportiv și sofisticat.
Arkana SUV Renault exterior

SUV elegant și dinamic

Banda de iluminare din spate evidențiază caracteristicile sale dinamice și elegante. In R.S. versiunea Line conferă un aspect și mai pronunțat.
Arkana SUV Renault interior

interior confortabil și bine dotat tehnologie

Cu sistemul multimedia easy link și ecranul său de 9,3 ", ecranul șoferului personalizabil de 10,2", frâna de parcare electronică, încărcător cu inducție, stocare inteligentă și multe altele, veți obține tot ce este mai bun în inovație!
Arkana SUV Renault interior

Spatiu interior optimal

Arkana se adaptează nevoilor dumneavoastră și ale pasagerilor dvs. cu zona spate spațioasă și capacitatea portbagajului variind de la 513 L la 1.296 L (când bancheta din spate este rabatată) în versiunea sa pe benzină.
Arkana

propulsor

SILENTIOS, DINAMIC ȘI AGIL

Arkana E-Tech hybrid

Inspirată de sport, tehnologia hibridă E-Tech este amestecul perfect de performanță și eficiență. În oraș, începeți întotdeauna cu acționare electrică și alimentați până la 80% din călătoriile dvs. cu electricitate. Reduceți consumul de combustibil cu până la 40% comparativ cu un motor pe benzină echivalent!

Frânarea regenerativă încarcă automat bateria hibridului plug-in Arkana E-Tech în timp ce conduceți. Bucurați-vă de o conducere plăcută, indiferent de circumstanțe, cu o accelerație receptivă și clară. Hibridul Arkana E-Tech se adaptează pentru a satisface toate nevoile dvs. de conducere, pentru o versatilitate optimă.
* in WLTP urban cycle (subject to final approval).

comfort și technologie

confortul cabinei tale

Aides à la conduite - Renault Arkana

15 sisteme de asistare ușoară a conducătorului auto

Însoțitor pe autostradă și blocaj de trafic, avertizare de trafic din spate și asistență ușoară la parcare sunt doar câteva dintre caracteristicile concepute pentru a vă îmbunătăți confortul și siguranța la conducere. Aceste caracteristici, și multe altele, sunt disponibile prin intermediul sistemelor de asistență a șoferului Renault Easy Drive care vă ajută să efectuați manevre de-a lungul călătoriilor, de pe ecranul personalizabil al șoferului de 10,2 ". Sunteți gata să faceți primul pas către experiența fără șofer?
Système multimédia - Renault Arkana

easy link multimedia system

Cu acest sistem multimedia - compatibil cu Android Auto ™ și Apple CarPlay ™ - vă conectați cu ușurință smartphone-ul și accesați toate aplicațiile și serviciile conectate de pe ecranul central de 9,3 "din Arkana.
Système MULTI-SENSE - Renault Arkana

multi-sense

Sunetul și receptivitatea motorului, direcția, alegerea iluminării ambientale și a configurației ecranului șoferului ... Alegeți dintre 3 moduri de conducere disponibile (mysense, eco și sport) și personalizați-vă călătoriile cu sistemul de personalizare multi-sens.
Arkana