Confort : apreciază interiorul său rafinat

Lasă-te primit călduros
Grație cardului mâini libere, Renault Talisman vă recunoaște, când vă apropiați și vă întâmpină. Se activeazp luminile de zi, lumina din habitaclu, se deschid oglinzile și-ți iluminează calea. Avertizoarele laterale emit un semnal luminos când deschideți ușa. Scaunele reiau ultimile setări configurate, în timp ce ecranul tactil vă urează bun venit.Ați ajuns la destinație, scaunul se retrage cu 20 mm pentru a ușura ieșirea. Te îndepărtezi, Renault Talisman blochează automat portierele. Se proiectează semnătura luminoasă și se stinge progresiv.
Profită de libertatea de mișcare
Apreciați spațiul la bord. Pavilion înalt, consola centrală mare, fotolii ”Business Class”, spațiul de mișcare la bord remarcabil de mare.
Împărtășiți acest spațiu de mișcare și cu pasagerii spate, care au o distanță la genunchi generoasă și spațiu mare pentru a se simți confortabil. 
Relaxați-vă
Profitați de naveta dumneavoastră pentru a vă relaxa. Scaunul șoferului cu masaj te relaxează instantaneu cu 4 motoare programate să relaxeze spatele incepamd cu partea lombară până sus. Reglabile electric, pot fi salvate până la 6 poziții personalizate.Ventilat și încălzit, acesta oferă un confort termic ideal, indiferent de temperatura de afară. La temperaturi de iarnă extreme, activați funcția încălzirea volanului, astfel încât să se încălzească de la -10°C până la +35°C în doar 10 minute.
Beneficiați de o mulțime de spații de stocare și de o habitabilitate generoasă.
Călător de cursă lungă, Renault Talisman are o modularitate deosebită și numeroase spații de stocare practice. Păstrați băuturile răcoritoare în compartimentul de refrigerare inteligent sub cotieră*, bucurați-vă de suportul pentru pahare din consola centrală, păstrați lucrurile importante la îndemână datorită buzunarelor mari din uși. În general aveți 25L spații de stocare repartizate în întregul habitaclu.Păstrați lucrurile în condiții de siguranță, beneficiați de un portbagaj de 608L. Pentru al deschide, treceți doar cu piciorul sub bara de protecție spate. Ușa porbagajului se va deschide automat. Ușor!* Disponibil doar cu transmisie automată EDC
Relaxează-te, aerul condiționat inteligent are grijă de tine
Nu condensului! Datorită sondei hidrometrice, sistemul de aer condiționat Renault Talisman este capabil să măsoare nivelul umidității aerului din habitaclu. Aceasta funcționează în mod automat pentru a preveni formarea de condens pe geamuri și parbriz.
Respirați, senzorul de toxicitate vă protejează de poluare
Utilizând ecranul sistemului multimedia R-Link 2 activați sistemul de ventilare și reglați-l după cum doriți. Un filtru combinat blochează microparticulele, cum ar fi cele de praf sau polen, și împiedică pătrunderea mirosului gazelor de eșapament în habitaclu.