Flote

Renault TALISMAN, conceput pentru profesioniști
Profesionist? Renault Talisman a fost conceput și pentru tine. Designul său distinctiv și elegant, nivelul ridicat la finisaje, confortul... totul a fost conceput pentru bunăstarea pasagerilor săi
Inginerii noștri au dotat Renault Talisman cu numeroase tehnologii inovatoare. Cu MULTI-SENSE, puteți alege modul dumneavoastră de conducere și personaliza ambianța dumneavoastră la bord. Cu R-LINK 2, vă puteți bucura de cel mai bun multimedia folosit în lumea auto mondială.
Abordați drumul cu încredere. Renault Talisman are, de asemenea, numeroase echipamente de siguranță activă și pasivă. Cu sistemele de asistență a șoferului de ultimă generație (ADAS), cum ar fi Cruise Control Adaptiv sau Alerta Distanță de Siguranță vă însoțesc în toate călătoriile dumneavoastră.
Suntem atenți la așteptările și nevoile dumneavoastră, consilierii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă simplifica viața și a optimiza costurile de achiziție și întreținere.Descoperă ofertele noastre profesionale.
Control al costurilor de utilizare
Optează pentru o unitate de motor adaptată nevoilor tale. Aveți la dispoziție 3 motorizări 1,6L turbo, 1 pe benzină și 2 pe diesel, și un motor Diesel 1,5L turbo. Aceste 4 motoare combină performanța cu întreținerea simplificată pentru 100% placere.
> Descoperă cele 4 motoare Renault TALISMAN
Un cost total competitiv
Optimizați costurile dumneavoastră de achiziție, și anume prețul de achiziție, dar și taxele legate de cumpărare, de asemenea costurile de întreținere în funcție de consum, calculați un parcurs mediu pe o perioadă de 3 ani, asigurarea, taxele...Doriți să faceți o alegere bună reieșind din consum, emisii de CO2 și de taxe pentru flote? Optați pentru Renault Talisman 1,5L dCi !- Cu emisii de 95g de CO2/km este în poziția de lider în segment.- În ceea ce privește consumul de asemenea, cu 3,6L/100 km.