MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

pentru cei cărora le place să conducă
Renault Megane E-Tech 100% electric
de la 34 800 €

pentru versiunea equilibre E-TECH EV40 130

motor motor
130cp sau 220 cp
disponibil în versiuni echilibre, techno și iconice. Versiunea Evolution cu gamă extinsă disponibilă numai în 130 CP
accelerare 7.4 sec
0-100km/h
disponibil în versiunea de evoluție de 220 CP și versiunea de echilibru
pâna la 470km
driving range (WLTP)
disponibil în versiunea cu gamă extinsă evolution
Megane 100% Electric
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

senzație pură

PURE DESIGN
Caroseria sedan compacta, stil crossover sport. Liniile sale aerodinamice îi conferă un aspect distins, pentru un condus entuziasmant. Roțile de 20 inchi, faruri full-LED, banda irizată 3D în spate și accente de crom auriu dezvăluie un design complet original.
ERGONOMICE ȘI SPAȚIOSE
Platforma exclusivă a lui Megane E-Tech 100% electric are o podea complet plată. Spațiul suplimentar este eliberat datorită structurii lărgite și noului tablou de bord extra-subțire openR: spațiu pentru picioare de 209 mm în spate, spațiu de încărcare de 33 L.
EXPERIENTA DE CONDUCERE PREMIUM
Relaxați-vă într-un habitaclu reinventat, unde totul este conceput pentru a vă simplifica călătoriile. Întindeți mâna de pe scaunul dvs. de sprijin reglabil și optimizat și atingeți ecranul mare deschis, în formă de L, de 774 cm2.
PROIECTARE ȘI DEPOZITARE MODULARĂ
Încărcător wireless inductiv în față, port USB-C în spate, compartiment central de depozitare, 33 L de spațiu de stocare central și lateral și 440 L în volumul portbagajului. Megane E-Tech 100% electric perfecționează viața la bord.

tehnologie pură

CU GOOGLE ÎNcorporat: EXPERIENȚA TA DE CONDUCERE CONECTATĂ
Utilizați sistemul de legătură openR cu Google încorporat pentru a configura până la 5 conturi. Accesați toate aplicațiile preferate și bucurați-vă de tot ce este mai bun de la Google fără a vă conecta telefonul.
sunet premium Harman Kardon
Noul sistem exclusiv Harman Kardon oferă o experiență captivantă pentru toți pasagerii. Furnizează un total de 410 W prin intermediul a 2 tweetere pe părțile laterale ale planșei de bord, 2 woofer în panourile ușilor din față, 2 tweetere și 2 woofer în panourile ușilor din spate și 1 subwoofer în portbagaj. Muzica este transformată într-o experiență de neuitat cu 5 peisaje sonore diferite și tehnologia Quantum Logic Surround™.
SIGURANȚĂ MAXIMIZATĂ
26 de sisteme de asistență a șoferului și sisteme de siguranță vă promit o conducere fără griji.
Renault Megane E-Tech 100% electric- driver-assistance systems
sisteme de asistență pentru șofer
Pornește într-o experiență de condus mai intuitivă și mai fluidă cu cele 8 tehnologii de asistență pentru șofer disponibile pe Megane E-tech 100% electric.
Renault Megane E-Tech 100% electric- safety
Siguranță
Conduceți în deplină siguranță! Sistemele inteligente de asistență pentru șofer monitorizează condițiile de trafic și vă avertizează asupra evenimentelor neașteptate de pe drum.
Renault Megane E-Tech 100% electric- park assist
asistență la parcare
Nu vă mai temeți niciodată de parcarea în paralel și faceți toate manevrele de parcare ușoare cu sistemele de asistență la parcare.

pure electric

360° INOVAŢIE
Noua platformă CMF-EV este echipată cu o baterie ultra-subțire de 60 kWh și un motor electric compact de 160 kW. Distribuția optimizată a greutății, ampatamentul mai lung, podeaua complet plată și centrul de greutate scăzut oferă mașinii o mai mare agilitate și mai mult spațiu la bord.
AUTONOMIE
Megane E-Tech 100% electric este unul dintre cele mai ușoare vehicule din categoria sa (1620 kg). La bord, un sistem reglează automat temperatura bateriei și a motorului. Cu o putere echivalentă, indiferent de condițiile exterioare, vă bucurați de o autonomie crescută.
AERODINAMICĂ AVANSATĂ
Aerodinamica inovatoare ajută, de asemenea, la creșterea autonomiei de rulare. Înălțimea, forma acoperișului, anvelopele înguste, barele de protecție sculptate și mânerele retractabile ale ușilor sunt caracteristici structurale care sporesc eficiența.
REINVENTAREA MAȘINII
Megane E-Tech 100% electric ți se alătură oriunde vrei să mergi. Bazându-se pe expertiza în cercetare și dezvoltare a Renault, acesta oferă până la 470 km în autonomie (300 km cu bateria de 40 kW).
SOLUȚII DE ÎNCĂRCARE
Renault Megane E-Tech 100% electric- charging solutions
rămâneți conectat la vehiculul dvs
Simplificați-vă viața de zi cu zi folosind aplicația My Renault, preluând controlul mașinii de la distanță de pe telefon: distanța de rulare rămasă, stații din apropiere, programarea taxelor, planificarea călătoriei și multe altele.
SERVICIILE MELE RENAULT CONECTATE
Renault Megane E-Tech 100% électrique - services connectés
rămâneți conectat la mașina dvs. cu My Renault
Simplificați-vă viața de zi cu zi folosind aplicația My Renault, preluând controlul mașinii de la distanță de pe telefon: distanta de rulare rămasă, stații din apropiere, programarea taxelor, planificarea călătoriei și multe altele.