Apreciați eficiența motorului Renault TALISMAN

Motorizare Energy TCe 200
Adoptați o conduită dinamică și experimentați noi senzații. Motorul Energy TCe 200 ECO2 beneficiază de cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC și șapte rapoarte pentru a vă oferi flexibilitate și capacitate de reacție la toate vitezele. Cu tehnologia derivată din Formula 1, inginerii noștri au reușit să limiteze consumul și emisiile de CO2 în mod semnificativ la aceste motoare. Profitați de confortul unui consum redus pentru 100% placere în conducere!
Motor Energy dCi 110 ECO2
Motorul emblematic al mărcii noastre Energy dCi 110 ECO2 afișează un consum și emisii la cel mai mic nivel. Datorită inovațiilor tehnologice implementate în motorul nostru, cum ar fi supapa EGR de presiune ridicată, managementul termic activ sau de recuperare a energiei de frânare vei avea consum și emisii mai mici în timp ce vei primi placere de la condus. Cu noul turbocompresor, motorul Energy dCi 110 ECO2 vă oferă reactivitate de cuplu la turații mici pentru un condus suplu.
Motor Energy dCi 130 ECO2 & motor Energy dCi 160 ECO2 Twin Turbo
Bucurați-vă de senzația unui motor de 2L dar cu consum cu 25% mai mic! Grație tehnologiilor dezvoltate în Formula 1, inginerii noștri au redus consumul datorită îmbunătățirii blocului motorului de combustie internă, mărimii acestuia și creșterea temperaturii. Cu 2 turbine, motorul Energy dCi 160 ECO2 dumneavoastră puteți beneficia de performanțe excelente. Reprizele la viteze mici, relansarea incisivă la accelerarea puternică: întruchipează eficiența pură!
Transmisie automată EDC
Transmisia automată EDC cu dublu ambreiaj vă va seduce. Aceasta combină confortul unei cutii de viteze automate cu reactivitatea și simplitatea unei cutii manuale.Cu 6 sau 7 rapoarte, în dependență de motorizarea aleasă, aceasta oferă flexibilitate, dinamism și consum redus de combustibil. Mai mult decât atât, capacitatea de reacție se adaptează la stilul tau de conducere. Ce poți dori mai mult?
Eco Driving
Economisiți carburantul cu ajutorul pachetului Eco Driving. Puteți reduce consumul cu până la 25%! Odată activat, modul ECO limitează cuplul motorului pentru a restricționa accelerarea păstrând în același timp suficientă putere pentru a vă bucura de o călătorie confortabilă. Această limitare este adaptată automat la denivelările drumului pentru a lui Renault Talisman același nivel de accelerare.
De asemenea beneficiați de ECO monitoring, ECO scoring și ECO coaching. Aceste sisteme furnizează informații despre stilul dumneavoastră de conducere și dă sfaturi pentru optimizarea acestuia. Un indicator special vă indică cand să schimbați treptele pentru a optimiza consumul de combustibil. Vreți să dezactivați modul ECO? Nimic mai simplu. Grație Kick down, trebuie doar să apăsați mai puternic pedala de accelerare pentru a trece la modul NORMAL.
Aerodinamica
Știați că la 50 km/h și la 130 km/h rezistența aerodinamică este direct responsabilă de 50% și respectiv 85% din consumul unui vehicul? Deoarece inginerii noștri sunt mai mult decât conștienți de acest lucru, au lucrat cot la cot pentru a îmbunătăți aerodinamica lui Renault Talisman. Obturatoare active e aer gestionează fluxul de aer de sub capotă, perdeaua de aer, carenajul șasiului... totul a fost conceput pentru a reduce pierderile de energie datorate rezistenței aerului.