MULTI-SENSE : trăiește din plin condusul

Redescoperă plăcerea condusului. Cu sistemul MULTI-SENSE
Alegeți din 5 moduri de conducere oferite de sistemul exclusiv MULTI-SENSE: Confort, Sport, Eco, Neutru si Personalizat. În modul Confort amortizoarele vă oferă mai multă suplețe, masajul din scaun este în plină acțiune iar condusul devine mai moale.
În modul Sport, răspunsul accelerației este crescut. Cuplat cu 4CONTROL, acest mod vă ajută în ținuta de drum și manevrabilitate. Managementul amortizoarelor este consolidat pentru un control direct și precis a traiectoriei. Schimbările de viteze sunt mai predispuse pentru o accelerare rapida si fluentă.În modul Eco, raspunsul pedalei de accelerare este ajustat, rapoartele cutiei de viteze sunt mult mai fluide și accelerația mai lină. Consumul este redus in mod semnificativ.
În modul Neutru, mașină oferă un comportament normal de condus.În modul Personalizat, putți selecta și salva propriile setări MULTI-SENSE.
Comută la 4 roți motrice cu 4CONTROL
Oferă o rază de cotitură de excepție! Cu șasiul 4CONTROL și creșterea efectului volanului, roțile din spate ale lui Talisman au un unghi de direcție de până la 3,5°. Pentru ca aceeași mișcare de volan, să ducă la o rază de cotitură mult mai mică. Rezultatul este că în oraș, sedanul Dumneavoastră elegant e la fel de agil ca o mașină mică de oraș.
Bucurați-vă de asemenea de o ținută de drum excepțională. Șasiul 4CONTROLcalculează și ajustează de 100 de ori pe secundă unghiul de virare al roților pentru a garanta o reactivitate și stabilitate absolută. Simțiți aceeași manevrabilitate ca la un ampatament mai mic. Renault TALISMAN rămâne lipit de drum pentru senzații de conducere înzecite.

Bucurați-vă de un confort în conducere optim prin reglarea amortizoarelor.
Cuplat cu 4CONTROL, controlul amortizoarelor reglează comportamentul suspensiei prin selectarea modului de conducere MULTI-SENSE
Prin intermediul unui set de senzori, sistemul analizează continuu caracterul drumului, viteza, unghiul de virare, și presiunea pe pedala de frână. Reacționează instantaneu pentru a oferi senzația așteptată conform modului care l-ați ales.
De la o extremă la alta sistemul poate schimba toate complet. În modul SPORT, suspensia este întărită pentru manevrabilitate îmbunătățită. în modul CONFORT se înmoaie pentru un confort sporit.
Condu MULTI-SENSE foarte simplu

Situată pe consola centrală, comanda specifică MULTI-SENSE vă permite să accesați, cu un singur clic, meniul dedicat pe ecranul sistemului multimedia R-LINK 2. Pur și simplu învârtiți inelul rotativ pentru a selecta un mod de conducere și faceți clic pentru a confirma. Sub controlul rotativ, un buton de comandă rapidă vă permite să comutați instantaneu la una din 2 moduri preferate pentru a adapta imediat personalitatea lui Renault Talisman dorințelor Dumneavoastră.
Alegeți ambianța Dumneavoastră luminoasă
Personalizați interiorul mașinii Dumneavoastră Renault Talisman, lăsați-vă învăluit de una din cele cinci atmosfere luminoase disponibile. Alegeți albastru, roșu, verde, sepia sau violet în funcție de preferințele Dumneavoastră. Puteți asocia de asemenea o culoare fiecărui mod MULTI-SENSE, sau dezactiva această funcție.