Suport la manevrabilitate și siguranță

Visio System, mereu atent pentru tine
Bucură-te de o asistență inovatoare și completă pentru șofer. Un adevărat copilot, Visio System vă acompaniază. Acesta îmbunătățește siguranța, grație unei camere situate în partea de sus a parbrizului, prin trei mecanisme:
- Avertizează depășirea vitezei cu ajutorul recunoașterii semnelor de circulație. Visio System citește semnele de circulație ținând cont de condițiile externe (ploaie, lucrări, etc) pentru a le integra in sistemul de navigare. Primiți informații pentru ca sa puteți in continuu să vă adaptați condusul condițiilor exterioare.- Alerta depășirii liniei. Visio System vă alertează pentru evitarea depășirii nedorite a liniei de pe carosabil, mai ales pe autostrăzi în cazul scăderii vigilenței.
- Comutarea automată a fazei scurte și lungi. Visio System adaptează luminile lui Renault Talisman în deendență de situație. Va comuta automat la faza scurtă atunci când intrați în oraș sau aveți un vehicul în întâmpinare.
Alerta Distanței de Siguranță și Frâna Activă de Urgență
Alerta Distanței de Siguranță vă avertizează atunci când conduceți prea aproape de vehiculul din față. În absența unei reacții sau a unei frânări insuficiente, ce duce la riscul unei coliziuni, Frânarea Activă de urgență se activează în mod automat:- în cazul când șoferul frânează, ajută la imbunătățirea distanței de frânare- în cazul când șoferul nu frânează, frânează automat pentru a evita coliziunea.
Sistemul de detectare a unghiului mort

Nu vă mai faceți griji de unghiurile moarte. Senzorii, instalați pe fiecare parte a barei de protecție față și spate a lui Renault Talisman, permite sistemului să detecteze vehiculele care intră în unghiul mort. Un indicator luminos pe oglinda respectivă vă avertizează. Trebuie doar să vă adaptați condusul.
Asistență pornire în pantă
Pentru a vă face viața mai ușoară, Renault Talisman este dotat cu un sistem care vă împiedică deplasarea mașinii în spate atunci când demarați în pantă. Datorită unui senzor care detectează înclinația, Renault Talisman stă pe loc timp de 2 secunde pentru a vă oferi timp să demarați ușor atunci când luați piciorul de pe pedala de frânare.
Regulator de viteză adaptiv
Păstrează întotdeauna distanța de siguranță față de autovehiculul din față. În Renault Talisman puteți ușor alege o viteză de croazieră grație butoanelor de pe volan a regulatorului de viteză adaptiv. Viteza se reglează automat pentru a menține distanța adecvată. Profitați de display head-up situat deasupra tabloului de bord pentru a avea acces la toate informațiile de conducere fiind cu ochii la drum.
Securitate la cel mai bun nivel pentru copiii dumneavoastră
Grație a două fixatoare ISOFIX, compatibile cu noul standard i-Size, instalați ușor 2 scaune pentru copii în spatele Renault Talisman al dumneavoastră. Bine instalate, copiii dumneavoastră călătoresc în siguranță. De asemenea se pot 3 scaune pentru copii standard grație a 3 centuri de siguranță, pentru scaune fără fixatoare ISOFIX.