SUV E-TECH HYBRID

ALL NEW RENAULT AUSTRAL

controlul tehnologiei. preia controlul.

ALL NEW RENAULT AUSTRAL SUV E-TECH HYBRID

200hp
motopropulsoare E-Tech hybrid 

* în funcție de versiune
575 litres
capacitatea de încărcare
* in functie de versiune
32 adas
conducere, siguranta, parcare
*adas = sisteme avansate de asistență pentru șofer
* în funcție de versiune  
984cm²
ecrane openR + display head up * in functie de versiune
DESIGN ATLETIC

Noul SUV Renault Austral E-Tech hibrid prezintă proporții echilibrate, parte frontală îndrăzneață și siteme de iluminare distinctivă. Liniile sale elegante sunt accentuate de un acoperiș negru lucios, în timp ce elementele de protecție laterale contrastante îi sporesc profilul robust.


tech control

CU SERVICII GOOGLE INCORPORAT
Sistemul multimedia openR link integrează serviciile Google*. Control vocal pentru a schimba temperatura, a-ți trasa traseul, a interfața cu casa sau a-ți selecta muzica...
*Google, Google Maps, Google Play are brands of Google LLC.
PÂNĂ LA 35 APLICAȚII ÎNBORD*

Amazon Music, EasyPark, Radioplayer... Până la 35 de aplicații (în funcție de țară) cu conținut exclusiv disponibil prin sistemul openR link în noul SUV Renault Austral E-Tech hibrid.

renault austral - amazon music app
Amazon Music
O nouă modalitate de a căuta și de a asculta muzica și podcasturile preferate. Ascultați muzică sau podcasturi cu un abonament Amazon Prime. Dacă doriți să faceți un pas mai departe, treceți la Amazon Music Unlimited.
renault austral - EasyPark app
EasyPark
Programează și rezervă locuri de parcare din milioanele de locuri disponibile în toată Europa. Introduceți adresa de destinație sau navigați folosind harta. Economisiți timp și bani, îndepărtând în același timp stresul parcării în zonele orașului.
renault austral - radioplayer app
Radioplayer
Accesați toate posturile de radio preferate în direct, oriunde și oricând. Ascultă cele mai bune hituri de rap, rock, RnB, electro, clasic și jazz, ușor și instantaneu în Franța sau în străinătate.
renault austral - sybel app
Sybel
Toată plăcerea cinematografiei și a serialelor tale preferate, fără ecrane! Bucurați-vă de serialele audio originale și de podcasturi preferate (povești pentru copii, cărți audio, documentare audio, thrillere, istorie audio, literatură audio și multe altele)
renault austral - l’équipe app
L’Équipe
Obțineți toate știrile sportive în direct în mașina dvs.: urmăriți marile campionate europene, Liga Campionilor, Top 14, finala Cupei Davis și multe altele.
renault austral - vivaldi app
Vivaldi
Un browser web flexibil și personalizabil, conceput pentru mașina dvs. Vivaldi este fereastra ta către web, chiar în mașina ta.
renault austral suv e-tech hybrid voice assistant
VOICE ASSISTANT
Spuneți „Ok Google...” pentru a planifica o călătorie, pentru a schimba modurile de condus sau pentru a mări căldura. Integrat în noul sistem multimedia open link cu Google încorporat, asistentul vocal este gata să ajute.
renault austral suv e-tech hybrid intuitive navigation
NAVIGARE INTUITIVA
Blocaje rutiere, noi străzi cu sens unic, ocoliri temporare, actualizări de trafic, gata de surprize urâte. Actualizat automat în mod continuu de Google Maps, sistemul GPS asigură conducerea precisă, chiar dacă pierdeți conexiunea la rețea.
renault austral suv e-tech hybrid - unlimited customisation
PERSONALIZARE FARA LIMITE
Legătura openR cu Google încorporat salvează și stochează setările preferate pentru locurile, atmosfera, conducerea și călătoria. Mașina ta inteligentă te recunoaște și se adaptează preferințelor tale.
renault austral suv e-tech hybrid - bring your apps on board with you
PORTAȚI APLICAȚIILE LA BORD CU DVS
Contul dvs. Google este la bord. Bucurați-vă de o experiență de navigare personalizată și de acces la aplicațiile preferate din mașină.
renault austral suv e-tech hybrid - full immersion
FULL IMMERSION
Unul dintre cele mai mari spații digitale la bord, cu o suprafață de 774 cm2 răspândită pe două ecrane de 12 inchi. Oferă o experiență exclusiv captivantă echipată cu sistemul multimedia încorporat openR link cu Google și tabloul de bord openR de nouă generație cu culori optimizate. Iar cu afișajul head-up, obțineți o suprafață totală de 984 cm2 pentru a afișa informații în noul Renault Austral.
PREMIUM HARMAN KARDON SOUND

Noul sistem exclusiv Harman Kardon furnizează un total de 410 W prin 2 tweetere pe părțile laterale ale panoului de bord, 2 woofer în panourile ușilor din față, 2 surround, 1 unitate centrală față, 2 tweetere și 2 woofer în panourile ușii din spate și 1 subwoofer in portbagaj.

O experiență sonoră captivantă, personalizabilă și ușor de utilizat.

drive control

MODEL IN EFICIENTA

În călătoriile lungi, noul SUV Renault Austral E-Tech hibrid este un model de eficiență: accelerație puternică și stabilitate impresionantă. Sistemul avansat 4Control (în funcție de versiune) face conducerea precisă și sigură. Tu controlezi drumul. În oraș, îți ușurează toate manevrele. Conduceți vehiculul cu agilitate datorită cercului său de virare de 10,1 m, la fel ca o mașină de oraș.
* modurile zăpadă și toate terenurile disponibile numai pe versiunile echipate cu aderență extinsă, în locul modului personal

energy control

RANGE 100% HYBRID
MOTORUL E-TECH HYBRID
Tehnologie hibridă exclusivă E-Tech, inspirată din experiența Renault Formula 1™. Modul electric in oras: silentios, bateria se incarca la decelerare si franare. Nu este nevoie să vă conectați la o priză.
MOTORUL MILD HYBRID
Tehnologie exclusivă disponibilă pentru motopropulsoare avansate de 12V mild hybrid și 48V mild hybrid. Puterea electrică hibridă ajută motorul la accelerare pentru a vă oferi o călătorie îmbunătățită și un consum mai mic de combustibil.

controlul siguranței

32 ADVANCED DRIVER-ASSISTANCE SYSTEMS
Confort, asistență la conducere, asistență la frânare, asistență la manevrare... drumul este sub control folosind cele 32 de sisteme avansate de asistență ale noului SUV Renault Austral E-Tech hibrid. (în funcție de versiune)
driver-assistance systems - all-new renault austral
CONDUCEREA
 Afisare pe un display 9,3 inchi de nouă generație, control de viteză adaptiv inteligent, asistență activă pentru șofer și multe altele. Preia controlul asupra drumului fără a-ți lua ochii de la el - Fă-ți călătoriile mai comode cu tehnologiile de asistență pentru șofer.
driver-assistance systems - safety - all-new renault austral
SIGURANȚA
Sistem de frânare de urgență activă față și spate cu senzori pentru pietoni, lumini inteligente și automate (viziune Matrix LED) și multe altele. Stăpânește neașteptele de pe drum cu tehnologii de asistență în siguranță.
driver-assistance systems - parking - renault austral
PARCAREA
Asistență automată la parcare, cameră 3D cu vedere la 360°... Stăpânește-ți manevrele cu ușurință folosind tehnologiile de asistență la parcare.   
32 SISTEME AVANSATE DE ASISTENȚĂ ȘOFERULUI ÎN DETALII
conducerea

 • limitator de viteză
 • cruise control
 • adaptive cruise control
 • intelligent adaptive cruise control 
 • asistență activă a șoferului
 • avertizare la distanta
 • sfaturi predictive de conducere eco
 • display head up de 9,3 inchi
 • schimbare semi-automată a benzii*
* disponibilitate conditionată
parcarea

 • asistență la parcare spate
 • asistenta de parcare fata
 • asistență la parcare laterală
 • asistență automată la parcare
 • cameră 3D cu vedere la 360°
 • parcare fără mâini
 • camera de vedere spate

SIGURANTA

 • avertizare punct orb
 • avertizare de schimbare a benzii
 • recunoașterea semnelor de circulație cu alertă de viteză
 • recunoașterea semnelor de circulație
 • sistem activ de frânare de urgență urban
 • sistem activ de frânare de urgență oraș
 • sistem activ de frânare de urgență pieton
 • frânare automată de urgență spate
 • alertă de trafic transversal din spate
 • avertizare de părăsire a benzii
 • asistenta pentru mentinerea benzii
 • avertizare de unghi mort și asistență pentru menținerea benzii de urgență pentru depășire
 • alertă de atenție a șoferului

iluminare

 • faza lungă automată
 • Lumini adaptive LED (inclusiv modul ceață)
 • Matrix LED vision

controlul spațiului

AMENAJARE MODULARĂ
Spațiu generos între scaunele din față. Stație de încărcare prin inducție pentru smartphone-ul tău. 35 de litri de spațiu de depozitare ușor accesibil și modular. Bancheta din spate poate fi glisată înapoi cu 16 cm, oferindu-i cea mai mare încăpere pentru genunchi din clasă. Capacitate de încărcare până la 575 dm³ VDA (în funcție de versiune). Acces la portbagajul hands-free motorizat.
DIMENSIUNI

lungime, înălțime, lățime... descoperiți dimensiunile spațioase ale noului SUV Renault Austral E-Tech hibrid în detalii.