ZOE

până la 395 km de autonomie WLTP *
Renault Zoe E-Tech électrique design
de la 32 200 €

pentru versiunea equilibre z.e. 40 - r110

DESIGN
mașina de oraș care îți electrizează viața de zi cu zi
un design modern si dinamic, linii cu un caracter si cantitatea potrivita de impertinenta... Zoe E-Tech Electric isi afirma personalitatea si iti stimuleaza viata de zi cu zi. poarta culorile electricului!
Zoe E-Tech électrique  phares, signature lumineuse C-shape
iluminare 100% LED
fraruri în forma C emblematică a identității Renault îi conferă lui Zoe E-Tech Electric un aspect expresiv. bucurați-vă de vizibilitate optimă datorită iluminării frontale și spate 100% LED.
Zoe E-Tech électrique  Jantes aluminium 17''
jante din aluminiu de 17 inchi...
... cu efect de diamant pentru un stil și mai dinamic.
Zoe E-Tech électrique  intérieur, planche de bord, écran multimédia
sistem multimedia EASY LINK
conectați-vă smartphone-ul cu ușurință și găsiți întregul univers multimedia îmbogățit cu funcții specifice vehiculelor electrice de pe ecranul tactil de 9,3 inchi.
Zoe E-Tech électrique
Zoe E-Tech électrique  Écran conducteur 10'', tableau de bord
panou de bord de 10 inchi
găsiți principalele informații de conducere și replicarea sistemului dvs. de navigație de pe ecranul de 10 inchi al noului Zoe E-Tech.
Zoe E-Tech électrique  intérieur, places avant et arrière
materiale reciclabile
Zoe E-Tech Electric inaugurează o tapițerie din material 100% reciclat. pe planșa de bord, banda centrală adoptă același strat pentru a crea o atmosferă confortabilă și caldă.
3D Vizualizare
ZOE

Zoe E-Tech Electric

conducerea electrică este ușor!

plecare distanță? planifică-ți călătoria până la ultimul detaliu cu aplicația MY Renault. Autonomie, reîncărcare, traseu…. pleacă cu spiritul liber!
AUTONOMIE
până la 395 km de autonomie (WLTP*)
cu o capacitate de 52 kWh, bateria Zoe E-Tech Electric vă permite să călătoriți până la 395 km (WLTP*).
RECHARGE
cea mai versatilă mașină de oraș când vine vorba de încărcare
acasă, în oraș, în fața supermarketului sau pe autostradă, încărcați Zoe E-Tech Electric în toate circumstanțele. Wallbox (7,4 kW): mai mult de 300 km de autonomie în 8 ore**

Terminal public (11kW): 120km de autonomie în 2 ore**
Terminal public (22kW): 120km de autonomie în 1 oră **

Terminal de încărcare rapidă DC (50 kW): până la 150 km de autonomie în 30 de minute **
SERVICII CONECTATE
ușurează-ți călătoriile datorită serviciilor noastre conectate
bucurați-vă de multe servicii conectate la bordul Zoe E-Tech electric din sistemul dumneavoastră multimedia EASY LINK sau, de la distanță, folosind aplicația mobilă MY Renault. Puteți precondiționa interiorul electric Zoe E-Tech sau puteți planifica încărcătura și călătoriile dvs.
* Gama WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, ciclu standardizat: 57% călătorii urbane, 25% călătorii periurbane, 18% călătorii pe autostradă), pentru versiunea Zoe Life echipată cu jante de 15".

** Valorile de durată și distanță menționate aici sunt calculate din rezultatele obținute de Zoe E-Tech Electric în cadrul procedurii de omologare WLTP care își propune să reprezinte condițiile de utilizare efectivă a vehiculelor. Cu toate acestea, nu își asumă tipul de traseu ales după reîncărcare. Timpul de reîncărcare și autonomia recuperată depind și de temperatură, uzura bateriei, puterea furnizată de stația de încărcare, stilul de condus și nivelul de încărcare.

Zoe E-Tech Electric

Senzații electrizante

Întotdeauna mai ușor de trăit cu și în fruntea performanței electrice, fiecare detaliu a fost gândit de experții noștri pentru a face din Zoe E-Tech electric un concentrat al modernității și inovației Renault.
Zoe E-Tech électrique  face 3/4 arrière
motor R135 (100kW)
datorită motorului său electric de 135 de cai putere, pornește într-o experiență de condus care combină dinamism și liniște, fără zgomot și vibrații!
Levier de vitesse, intérieur Zoe E-Tech électrique
mode B
pentru a vă facilita conducerea în oraș sau când încetiniți, modul B mărește decelerația vehiculului dvs., permițând o utilizare mai mică a pedalei de frână și o conducere relaxată.
Zoe E-Tech électrique  aides à la conduite
ajutoare pentru conducere
pentru a vă asigura siguranța în toate circumstanțele, Zoe E-Tech Electric este echipat cu numeroase ajutoare la conducere care vă asigură siguranța și vă facilitează manevrele. Fii cu un pas înainte!