R-LINK 2

Ușurează-ți drumul
Profită de caracteristigi grupate universale. Doar faceți click pe pictograma ”Navigație” pentru a gasi harta TomTom. Grație spațiului ”Multimedia”, puteți accesa muzica dumneavoastra, fotografiile și clipurile.Cu ”Telefonie” ai hans-free prin Bleutooth. În spațiul ”Car” modificați setările și activați asistența în conducere. În final pictograma ”Aplications” oferă accesul online la aplicații sau servicii pe care le oferă automobilul sau R-Link Store.
R-LINK 2, personalizabil în fiecare detaliu
Trăiește altfel drumul cu R-Link 2. Interfața sa simplă și fluidă vă permite să controlați și personalizați fiecare aspect al vieții tale la bordul Renault TALISMAN. Alege culoarea monitoarelor notele și stilul de afișare armonizează ambianța la stilul de conducere.
E vorba de pagina de start, radio, navigație, aer condiționat (ecran 8,7 inch), scaunele, MULTI-SENSE, puteți seta totul pentru a crea mediul personal. Cu un singur click accesați până la 6 profiluri. Prin intermediul ecranului tactil sau butonului din centru oricine poate vizualiza conținutul multimedia , preferințele sale de navigație sau reglajele asistenței de conducere.
Profitați de propriul univers multimedia
Echipat cu Bluetooth, sistemulvostru multimedia R-LINK 2 se conectează la smartphone,în clipa cînd intrați în Renault TALISMAN. Nu maieste nevoie să reintroduceți numerele de contact; datele voastre se sincronizeaza automat.In termeni de conectivitate, cu Renault TALISMAN nu aveti multe defăcut. Reîncărcați dispozitivele mobile grațieprizelor USB disponibile în față și spate. Partajați conținutul musical prinporturile USB în partea din față, portulde card SD sau intrarea auxiliara.Pentru securizare maximă, aveți posebilitatea să pilotațisistemul vostru multimedia grație comenzilor vocale. Cu funcțiile SMS to Speechși Text to Speech, veți cunoaște continutul SMS și E-mail fără să vă distragețiatenția de la condus. R-LINK 2 le va citi înconfort și securitate optimală.
R-LINK Store
Gratie aplicatiilor disponibile din R-LINK Store, Renault TALISMANsimplifică și îmbogătește cotidianul vostru. Din prima accesare a aplicațiilor , vi se vor oferi aplicatiile special concepute pentru a fiutilizate în autovehiculul dumneavostra. Puteți să le accesati de pe tabletavoastră R-LINK 2 ori dacă doriți de la comuter prin spatiul MY Renault.Profitați de un an de conectivitate ce ofera : acces gratuitla serviciul TomTom Trafic, actualizările pe harta Europei … dar deasemenea acces 3 luni gratuit la Coyote Series ( înfunctie de țară ) pentru ca să fii informat în timp real.