Design: joacă cartea seducției

Bucurați-vă de proporții echilibrate
Elegant și spațios, Renault TALISMAN este una cu drumul. Fluiditatea trasată părții frontale cu jante disponibile în două tonuri la 18” sau 19”. Suprafețele sale netede ca sticla sunt traversate de linii precise și ascuțite pe aripi și capotă confirmă dinamismul și modernitatea sa.
Umerii largi, care se așează pe arcurile roților perfect sculptate, exprimă forță și putere. Silueta lui subțire evidențiată de benzile cromate îți captează privirea. Suprafețile sale spate vitrate, vă invită să intrați în habitaclul său spațios și generos.
Fii captivat de fața sa asertivă
Partea față a lui Renault Talisman reflectă caracterul lui ferm ți temperamentul sau de sedan puternic. Rafinat prin liniile cromate, grila larga consolidează stilul său robust.
Identificat grație unei semnături luminoase high-tech, Renault Talisman are lumini de zi caracteristice, în formă de C în bază de lampi LED.

Fiorul semnăturii luminoase din spate
Găsiți echilibrul și distincția în partea din spate a lui Renault Talisman. Semnătura sa luminoasă este imediat recunoscută.
Optează pentru distinctivele jante de aluminiu.
Alege distincția. La 17”, 18” sau 19”, în funcție de versiune, jantele de aluminiu completează aspectul Renault Talisman.
Bucurați-vă de un interior elegant
Apreciați atenția acordată finisajelor interioare la Renault Talisman. Conceput în jurul unei console centrale mari, design-ul interior exprimat prin materiale alese pentru a evidenția noblețea acestuia. Configurați tabloul de bord așa cum vă doriți, sunt posibile multe configurații. Tactilă și ergonomică, tableta conectată R-Link 2, dispune de funcționalitatea touch-glisser pentru o experiență multimedia intuitivă pe marele ecran.
Un adevărat turn de control de 8,7 inch (22 cm), acesta vă permite să interacționați cu al dumneavoastră Renault Talisman. Afișajul simplifică condusul. Te ține informat fără să-ți distragă atenția de la drum. Selectați modul de conducere MULTI-SENSE, de la ecran sau comanda centrală, pentru a a lege ambianța luminoasă preferată.