CLIO

Seducator si conectat
CLIO BJA
de la 13 200 €

pentru versiunea authentic

3 motive pentru a alege noul Renault CLIO

Renault CLIO
O mașină de oraș
atractivă și confortabilă
Renault CLIO
Habitaclu dotat
cu tehnologie modernă
Renault CLIO
Mașină cu conexiuni moderne
și ușor de condus
Noul Renault CLIO Vizualizează in 3D
CLIO

Un stil irezistibil de atractiv la exterior ...

Arată-ți personalitatea
Linii senzuale, profil dinamic, laturi sculptate și faruri în design nou, cu iluminare LED ... Din prima vedere, New CLIO seduce prin stilul său modern și atractiv, sublimat de noua sa nuanță metalică Orange Valencia. Cu oferta sa de personalizare, noile sale jante, versiunea de înaltă calitate și versiunea sa sportivă de linie R.S., mașina de oraș oferă spre alegere o gamă largă, pentru toate preferințele.
Noul CLIO Versiunea R.S. Line
Semnat de Renault Sport, marca R.S. Line ce subliniază caracterul distins și sportiv al noului CLIO.

... Noul CLIO vă oferă mult mai mult în interior ...

Intră sub vraja ei
Fiecare detaliu contează. Noul CLIO revoluționează și oferă materiale și finisaje de calitate. Cu noul său habitaclu de înaltă tehnologie orientat către șofer, bucurați-vă de o experiență excelentă de conducere. Și pentru a vă îmbunătăți buna dispoziție, profitați de pachetele de personalizare interioare și de atmosfera ușoară MULTI-SENSE. Interiorul este exact așa cum îți place!

... Și ușurează conducerea zilnică.

O să-ți placă să conduci.
Ecran tactil printre cele mai mari din categoria sa cu sistem EASY LINK, navigare ușoară, căutare puncte de interes în Google Places și compatibilitate cu Android Auto® și Apple CarPlay® ... Cu Renault EASY CONNECT, noul CLIO vă oferă o experiență ușoară în conectare!
La fel de confortabil în oraș ca pe șosea, mașina desprinsă din oraș te protejează în permanență cu frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor. Noul CLIO integrează cele mai noi soluții Renault EASY DRIVE pentru a simplifica conducerea și parcarea cu camera foto 360 ° și în special Easy Park Assist.