Redescoperiti starea de bine

Te bucuri de călătorii pline de lumină

Trapa amplă din sticlă situată deasupra scaunului șoferului asigură o iluminare de excepție în habitaclu. Poți selecta 3 poziții de deschidere, după preferință.

Noul Renault MEGANE vă urează bun venit!

Apropii-te, NoulRenault Megane a apărut. Luminile sale dezi și luminile din spate cu LED-uri sunt aprinse, oglinzile sunt deschise,iluminare interioară de ambianță și de afișare multimedia vă salută. Bine aivenit la bord!

Cardul Renault "Mâini libere"

Ți se întâmplă mereu să nu-ți găsești cheile? Gata cu problemele! Cardul „Mâini libere” al noului tău Renault MEGANE permite descuierea portierelor când te apropii, pornirea de la butonul Start și închiderea odată ce te îndepărtezi de mașină.

Scaune ultraconfortabile

Fiecare călătorie la bordul Noului Renault MEGANE este o adevărată plăcere. Scaunele profilate din față oferă o susținere excelentă, grație construcției din spumă cu dublă densitate. Acestea dispun de reglaje pe înălțime și la nivel lombar precum și funcție de masaj, (în funcție de versiunea de echipare) oferindu-ți mai mult confort și siguranță.

Apreciază spațiile de depozitare generoase

Cotiera centrală a Noului Renault MEGANE dispune de un spațiu de depozitare cu o capacitate de 3 L. Consola centrală include un suport pentru smartphone, două suporturi pentru pahar și diverse opțiuni de conectare: mufe USB și Jack, cititor de carduri SD și mufe de 12V.

Spațiu pentru pasagerii spate

Pasagerii din spate beneficiază de spațiu amplu pentru picioare și coate. Am acordat o atenție deosebită confortului pasagerilor, dar am păstrat și un volum excelent al portbagajului, de 434 L.

Profita de călătorii pline de lumină

Trapa amplă din sticlă situată deasupra scaunului șoferului asigură o iluminare de excepție în habitaclu. Poți selecta 3 poziții de deschidere, după preferință.

Sunetul Bose®

Transformă fiecare călătorie într-o experiență acustică unică. Sistemul ce cuprinde o boxă centrală, opt boxe de înaltă performanță amplasate în habitaclu și un subwoofer în portbagaj reproduce fidel fiecare nuanță muzicală.