KADJAR

Descoperă-l
Renault Kadjar
de la 19 500 €

Pentru versiunea Life

Descoperă Noul Renault KADJAR


Design

Evadează... cu stil!Fă-te remarcat
La nivelul designului, noul KADJAR aduce schimbări radicale: un exterior mai impunător, confort optim și materiale de înaltă calitate la interior.Sistemul de lumini pe bază de leduri atât în față, cât și în spate, antena de tip aripioară, grila turnată, barele de protecție masive și jantele din aliaj de 19 inchi vor atrage toate privirile. În interior, calitatea finisajelor și atenția la detalii îi conferă acestui SUV o eleganță remarcabilă. Pentru un plus de ergonomie, consola centrală a noului KADJAR permite instalarea unei tablete de 7 inchi în poziție orizontală.
Noul Renault KADJAR Explorează designul
KADJAR

La volan

... și aventurează-te cu încredere departe de șosele...


Trăiește emoția aventurii în fiecare zi!
Motoare puternice, tracțiune integrală și design seducător... Noul KADJAR oferă echilibrul perfect între performanță, eficiență și plăcerea de a conduce.Datorită gărzii la sol înalte și a celor trei moduri de tracțiune -4x4, 4x2 sau 4x2 Extended Grip - noul KADJAR te duce cu încredere în noi aventuri.Acest SUV pentru orice tip de teren dispune și de un mod de condus Eco-Driving, care reduce consumul de carburant.

Experiența la bord

... și să nu uităm de confort...Călătorie plăcută!
Scaune înălțate, șezut reglabil în adâncime, mufe USB, aer condiționat față și spate, banchetă rabatabilă și spații de depozitare inteligente...Noul KADJAR se adaptează stilului tău de viață prin dotările sale de bord create pentru confort. De asemenea, este un SUV dotat cu cele mai noi tehnologii, precum sistemul audio Bose®, sistemul de asistență la parcare Easy Park Assist și sistemul multimedia R-LINK 2. Să nu uităm de serviciile Renault EASY CONNECT, prin care mașina comunică cu telefonul tău... și-ți fac viața mai ușoară.

Siguranță și fiabilitate

... conduci fără nicio grijă.


Conduci fără nicio grijă!
Noul KADJAR dispune de sisteme de siguranță inovatoare, precum sistemul de frânare de urgență, care te atenționează atunci când detectează pericolul unei coliziuni.
De asemenea, elementele de siguranță pasive de care dispune acest SUV oferă protecție maximă pentru toți ocupanții mașinii și pentru pietoni.Fie că e vorba de o călătorie lungă pe autostradă, fie de manevre delicate în spații de parcare înguste, informațiile furnizate de senzorii și camerele cu care este dotat noul KADJAR sunt extrem de utile.
Ești gata să demarezi la volanul noului Renault KADJAR?