Încearcă sportivitatea Noul Renault Megane. Aspectul exterior si design-ul interior este inspirat de versiunea GT. Partea motorizărilor, vă va surprinde!

Noul spoiler fata cu prize deaer și grila de admisie a aerului inferior specifică, spoilerul spate cudifuzor de aer, jante speciale de 17 sau 18 inch, culoarea caroseriei BleuIron, elemente decorative Dark Metal, marcare "GT-Line" pe inserțiiaripă și hayon ... Lasați-vă sedus de designul exclusiv al Noului RenaultMegane GT Line.
Încearcă sportivitatea NoulRenault Megane. Aspectul exterior si design-ul interior este inspirat deversiunea GT. Partea motorizărilor, vă va surprinde!

NAVIGATIE

Descoperiți interior sportiv, în conformitate cu așteptările dumneavoastră. Scaune cu tetiere integrate și suport lateral, volan specific GT-Line, atmosferă exclusivistă albastră din aluminiu cu inserție pe tabloul de bord marcate GT-Line ... O veritabilă invitație de a prelua comenzile.

Alege motorizarea ta

Alege motorul care ti sepotriveste. Puteți asocia noul Renault MEGANE GT cu cele mai multe motoare dinnoua gama Renault MEGANE *. Beneficiați de ultima generație de motoare, pe benzinăși motorină.* Conform țării