Optați pentru calitatea în cele mai mici detalii

Noul Renault Megane, în detaliu

Echipele noastre au lucrat asupra fiecărui echipament, fiecare detaliu este o reflectare a rafinamentului, care ne-am dorit să identifice Noul Renault MEGANE. La interior și la exterior, calitatea este la punctul forte.

Bucurați-vă de finisajele interioare ...

In interiorul Noului Renault Megane, designerii noștri au acordat o atenție deosebită detaliilor. Admirati finețea și discrețiea cromului decoratiunilor care împodobesc consola, turometru său, volanul, ecranul multimedia și prizele de aerisire. Rafinamentul este pretutindeni, indiferent de locul în care privești.

... Omogenitatea materialelor alese

Te simti bine? Nu este o întimplare. Continuitatea materialelor utilizate la panoul de bord, superioritatea minerilor de la uși și consola creează o atmosferă de calitate și de bunăstare la bord.

Scaune ultraconfortabile

Fiecare călătorie la bordul Noului Renault MEGANE este o adevărată plăcere. Scaunele profilate din față oferă o susținere excelentă, grație construcției din spumă cu dublă densitate. Acestea dispun de reglaje pe înălțime și la nivel lombar precum și funcție de masaj, (în funcție de versiunea de echipare) oferindu-ți mai mult confort și siguranță.

... Și volanul sau îmbrăcat în piele fină.

Apreciezi atingerea volanului din Noul Renault MEGANE cu mâinile tale? Din nou, nu este întâmplător. Pielea Nappa, care acoperă atât de suplu, neted și rezistent, este utilizată pentru a confeționa cele mai bune volane.Nu-l veți lasa din miini!