O tabletă veritabilă

Alege formatul preferat! R-LINK2 vă oferă designul și calitatea unei varitabile tablete tactile. Optați penturecranul orizontal de 7" sau vertical de 8,7". Asemenea unuismartphone, paginile principale pot fi personalizate, astfel încât să poți găsicu ușurință funcțiile preferate.În plus, R-LINK 2 permitecrearea și memorarea a șase profiluri diferite. Fiecare utilizator isi poaterecapata preferințele sale de afișare și setările (aer condiționat, scaune...). Cu sistemul MULTI-SENSE poate oferi, de asemenea, o experiență senzorialăpersonalizată în funcție de starea de spirit. Cele 5 moduri al sale vă permitsă comutați de la parametri de "confort" la reglarea"sport" într-un singur clic.
R-LINK 2, concentrare de tehnologie în cockpit-ul tăuR-LINK 2 oferă mult mai mult decât funcțiile obișnuite ale unui sistem de navigație convențional. Cu 2 formate de tablete tactile multimedia, tehnologii inteligente și design intuitiv, vă permite să beneficiați de servicii conectate inedite pentru a vă ajuta să trăiți o experiență mai bogată de conduită.... Intuitiv și receptivProfitați de ergonomia intuitivă tabletei. Grație formelor sale mari, pictogramelor sale largi și meniului clar vă este mai accesibil un număr mare de funcționalități. Noi particularități de afișare deosebit de îngrijite, inclusiv modul de navigare,vă permite sa accesați imediat informațiile esențiale.

... regrupând toate funcționalitățile din autovehiculul vostru.

Veritabil centru de control,R-LINK 2 sistemul multimedia concentrează toate instrumentele necesare pentru a avea acces la mai multe funcționalități ale Noului Renault MEGANE. Radio,navigație, asistență la conducere ... ecranul sau tactil, numit"capacitiv" vă permite să interacționați cu ușurință cu toate funcționalitațile Noului Renault MEGANE.Grație comenzilor vocale vă puteți controla, de asemenea, unele caracteristici, cum ar fi telefonia, navigația, aplicații de muzică și fără a vă distrage de la drum.

Descoperiți de asemeni R-LINK Store

Îmbunătățiți experiența dumneavoastră de a conduce. Îmbogățiți-vă tableta prin conectarea laR-LINK Store direct la Noul Renault MEGANE sau la domiciliu, de la calculator prin intermediul spațiului MY Renault.Timp de un an, va oferim acces nelimitat la o mare selecție de aplicații gratuite și comerciale concepute special pentru mașinile dvs. Utilizați în mod gratuit " conectivitate 1 ani" și vă bucurați de o navigație conectată 100%. Cu Tom Tom Traffic, cele mai bune informații despre trafic în timp real, puteți optimiza timpul de călătorie pentru o conducere ușoară pe tot parcursul anului. Profitați de aplicația de Coyote gratuit timp de 3 luni și aplicații Michelin Hotel, Restaurant and Travel (în funcție de țară).