Alege motorizarea ta

Descoperă gama largă de motorizări pentru toate necesitațile

Noi am dotat Noul Renault MEGANE cu o gamă completă de la etapa de lansare. Motorizarile noastre integrează cele mai bune tehnologii Renault: Stop & Start, Energy Smart Management, reducerea frecării elementelor … . Aveți la alegere 4 motoare pe benzină și 5 motoare Diesel, care sunt disponibile și în cuplu cu cutie de viteză automat cu dublu ambreaj EDC.
- Motoare Benzină: Energy TCe 100, Energy TCe 130 și Energy TCe 205 și bineînțeles SCe 115.
- Motoare Diesel: Energy dCi 90, Energy dCi 110, Energy dCi 130 și bineînțeles Energy dCi 165 și dCi 110 Hybrid Assist.

Optați pentru cutia de viteze automat EDC

Concentrație de tehnologii, transmisia automată EDC cu dublu ambreaj combină confortul unei cutii de viteze automat cu capacitatea de reacție și simplitatea unei cutii de viteze manuală. Cu 6 sau 7 rapoarte în funcție de motorizarea aleasă, oferă flexibilitate, dinamism și un consum redus de combustibil.Ce vă puteți dorit mai mult?

Motorul Energy dCi 110 ECO2, eficiență la cel mai înnalt nivel

Datorită insemnării ECO2, Noul Renault MEGANE este echipat cu Energy dCi 110, ce garantează cele mai mici emisii din gama sa de motorizări. Inovațiile sale tehnologice, cum ar fi Stop & Start cu utilizarea pistoanelor din oțel, ii permit să atingă cele mai mici emisii de CO2 din segmental său.Cu motorul Energy dCi 110 ECO2 Noul Renault MEGANE afișează un consum de combustibil de numai 3.3L / în ciclul NEDC * 100km și emisii de CO2 reduse la 86g / km *!* Consumul de combustibil și emisiile sunt omologate în conformitate cu reglementările în vigoare.

Motorul Energy TCe 130 EDC, performață și confort absolut

Prezentînd 130 cp la 5500 rot/min și 205 Nm de la 2000 rot/min, motorul Energy TCe 130 EDC oferă în esență capacitațile unui motor atmosferic de 2 litri! Injectia sa directă și turbocompresorul integrat îi aduce o flexibilitate și capacitate de reacție excepțională. Am avut grijă de particularitățile sale acustice. Silențios, se distinge printr-un sunet ca închis. Capacitatea sa de a trece la viteze mari oferă confort și placere de a conduce de neegalat.

Un mod ECO pentru a reduce consumul.

Cu modul ECO, puteți restringe ușor performanța Noului Renault MEGANE pentru a reduce consumul de pînă la 12%*! În plus, Noul Renault MEGANE oferă funcționalități de a conduce eco Driving ECO2, ce va permite să urmăriți în timp real, stilul de conducere și să fiți informat cu privire la cel mai bun timp pentru a schimba vitezele cu un indicator de pe tabloul de bord. Consultările personalizate sunt deasemeni propuse pentru a reduce consumul.* În funcție de stilul și condițiile de conducere.