Plăcerea de a conduce

Noul Renault MEGANE: 5* la testul EURONCAP 2015

Acest test reprezintă standardul european și evaluează siguranța autovehiculului în funcție de patru criterii: tehnologiile de asistență pentru siguranță, protecția pasagerilor copii, protecția pasagerilor adulți și protecția pietonilor. Grație tehnologiei inovatoare împrumutate din segmentul superior, Noul Renault MEGANE atinge excelența.

Fii senin

Conduceți cu încredere! Noul Renault MEGANE este dotat cu numeroase sisteme ce te ajuta să conduci. Tehnologiile intuitive și inteligente vă acompaniază în călătoriile cotidiene pentru a vă asigura liniștea.

Nu e nevoie de un copilot, aveți Visio System!

Visio System este un copilot de ultimă generație cu trei sisteme integrate pentru sporirea siguranței:
1.Recunoașterea semnelor de circulație pentru
limitele de viteză;.2.Avertizarea privind părăsirea benzii de circulație;3.Controlul automat al farurilor.

Vă parcați ușor cu Easy Park Assist

Parcare laterală cu efort minim. Senzorii funcției Easy Park Assist Pack detectează configurația spațiului de parcare, măsoară spațiul disponibil și execută manevra preluând controlul volanului.

Extindeți viziunea cu detectorul de unghi mort

Funcția detectează autovehiculele care se află în unghiul mort și care nu se văd în oglinzile retrovizoare. Acest sistem este activ între 30 și 140 km/h și te avertizează cu ajutorul unui semnal luminos.

Respectarea distanței de securitate? Usor!

La viteze între 50km/h și 140km/h, sistemulCruise Control adaptează viteza prin frânare sau accelerare, păstrând distanțaoptimă față de autovehiculul din față.

Limitați riscurile cu frânarea activă de urgență.

Noul Renault MEGANE calculează și afișează distanța până la autovehiculul din față. Dacă există pericolul unei coliziuni,ești avertizat instantaneu prin semnale vizuale și sonore. Dacă nu reacționezi suficient de rapid, frânele vor fi acționate automat pentru a se evita sau a reduce riscul unei posibile coliziuni.

Faruri Pure Vision cu tehnologie LED

Lumina albă produsă de sistemul de iluminarebazat integral pe leduri este foarte aproape de lumina solară și cu 20% maiputernică decât becurile standard cu halogen.

Asistența de pornire în pantă

Pentru a spori și mai mult confortul și siguranța sistemul de asistență la pornirea din rampă (Hill-Start Assist), acționează frânele, imobilizând mașina timp de 2 secunde, astfel încât tu să poți demara fără probleme.

Spațiu pentru pasagerii spate

Pasagerii din spate beneficiază de spațiu amplu pentru picioare și coate. Am acordat o atenție deosebită confortului pasagerilor, dar am păstrat și un volum excelent al portbagajului, de 434 L.