Optimizați-vă autonomia

Beneficiați de dispozitivele disponibile înainte de deplasare


1) Recuperarea energiei

Încetiniți, frânați: reîncărcați! Pentru a optimiza autonomia noului dvs.KANGOO Z.E., inginerii noștri au creat unui sistem inovativ capabil sărecupereze energia pierdută în timpul încetinirii și a frânării. Acumulatorulse încarcă atunci când ridicați piciorul de accelerație, dar și când apăsațipedala de frână.

2) Pompa de căldură

Doriți să vă puteți bucura de aer condiționat sau de încălzire fără a consumaprea multă energie din bateria noului dvs. KANGOO Z.E.? Cu ajutorul pompei decăldură, este posibil! Reversibil, vă păstrează autonomia și oferă douăfuncții: răcirea cabinei, în conformitate cu principiul unei instalații declimatizare clasice moderne sau producerea căldurii din aerul ambiant exterior.Uimitor!

3) Pneuri cu consum redus

Pentru performanțe sporite, am echipat Noul KANGOO Z.E. cu anvelope MichelinEnergy Saver. Cu rezistență scăzută la rulare, fără impact asupra capacitățiide frânare și manipulare, acestea vă ajută să vă mențineți durata de viață abateriei.

4) Econometru

Ca să știți întotdeauna unde vă aflați, am înzestrat noul KANGOO Z.E. a unuieconometru. Situat în spatele volanului, acest instrument vă permite să văvizualizați autonomia și vă informează dacă vă aflați în fază de consum sau derecuperare a energiei.

5) Modul Eco

Prin activarea modului Eco, aveți o călătorie mai lungă. Câștigați până la 10%autonomie.