Facilități profesionale

Bucurați-vă de o gamă foarte largă

Alegeți noul KANGOO Z.E.care ți se potrivește. Cu 2 lungimi, de la 2 până la 5 locuri și 4 variante,există în mod sigur unul care se potrivește nevoilor dvs.

Modularitate

Bucurați-vă de o gamă foarte largă

Alegeți noul KANGOO Z.E. care ți se potrivește. Cu 2 lungimi, de la 2 până la 5locuri și 4 variante, există în mod sigur unul care se potrivește nevoilor dvs.

Modularitate

O partiție pentru fiecare profesie

Partiție tubulară, panou complet de compartimentare, partiție completă cugeamuri, partiție ecran pivotantă sau partiție fixă pe versiunea Maxi de 5locuri ... Alegerea este a ta.

Scaun pasager pliabil

Obiecte lungi de încărcat? Nici o problemă! Puteți să ridicați scaunul pasagerului și să rotiți partiția ecranului pentru încă un spațiu mai mare. Astfel, veți obține o lungime de încărcare de 2,5 m pe noul KANGOO Z.E. și 2,89m pe noul KANGOO Z.E. Maxi.

Încărcare


Cabina DublăCu versiunea Cabină Dublă, vă puteți deplasa în echipe de 5 persoane, întimp ce vă bucurați de 2,4 m³ de volum util. Pentru a transporta obiecte lungisau voluminoase, puteți rabata bancheta pentru a ajunge la 3,6 m³ într-unsingur gest.

Ușă laterală glisantăMergeți în partea de jos a zonei de încărcare a noului dvs. KANGOO Z.E. cuușurință. Cu ușa dreaptă, glisantă, ușor puteți încărca și descărcaechipamentul sau mărfurile. De asemenea, puteți opta pentru 2 uși glisantepentru ușurință.

Protecție din lemn

Vrei să-ți protejezi noul KANGOO Z.E.de lovituri in timpul încărcării? Cupodeaua din lemn sau setul lateral de lemn, oferim 2 tipuri de protecțieadaptate pentru a păstra integritatea spațiului său de marfă. Soluțiaalternativă detașabilă, suportul de încărcare din cauciuc este, de asemenea, oprotecție excelentă.

Depozitarea

Depozitarea la bord

Pentru a vă ușura munca zilnică, am echipat noul KANGOO Z.E. cu multe spațiide stocare. Pe panoul de bord, ușor poate fi plasat notebook-uri A4 și articolemici. Laptopul se încadrează în carcasa mare de 15 L. Largă și adâncă, suportuldin acoperiș deasupra parbrizului este încă o zonă de depozitare comodă, întimp ce cotiera centrală se deschide într-o cutie mare care poate conține douăsticle de apă de 1,5L.