Confort

Kangoo ZE

Regulator și limitator de viteză

Un drum lung pe autostradă? Selectați o viteză constantă sau setați oviteză maximă și conduceți liniștit.

Senzor spate

Un loc de parcare? Simplu! Radarul din spate vă avertizează despreposibilele obstacole printr-o succesiune de semnale sonore mai lente și mairapide.

Camera marsarier

Combinată cu radarul de mers înapoi, camera de vedere din spate facemanevrele dvs. chiar mai ușoare. Cu o reacție a imaginii în oglindaretrovizoare sau pe ecranul dvs. de navigare, aveți o vizibilitate excelentăasupra întregii zone din spate.

Cutie de viteze tip automată

Pentru confortul dvs., Noul KANGOO Z.E. este dotat cu cutia de vitezeautomată. Flexibil, fluid și liniștit deplasarea dvs. nu a fost niciodată maicomodă.

Senzor de poaie și lumină

Echipat cu senzori inteligenți, Noul KANGOO Z.E. gestionează conectareafarurilor și activarea ștergătoarelor în mod independent. Ceea ce vă simplificăcondusul !

Oglinzi retrovizoare reglabile electric

Echipat cu un sistem de incălzire, oglinzile noului KANGOO Z.E. pot fi deasemenea rabatate electric cu opțiunea Pack City *.
* Funție disponibilă în dependență de țară

Cutiera centrală

Conduceți confortabil și bucurați-vă de spațiu de stocare suplimentar. Ridicați, cotiera centrală și veți avea acces la un box de depozitare încare se pot depozita 2 sticle de apă de 1,5L.

Precondiționarea compartimentului pentru pasageri

Păstrați nivelul de încărcare a acumulatorului nouluidvs. KANGOO Z.E. prin programarea încălzirii sau răcirii habitaclului atuncicând se încarcă.

Spațiu de depozitare deasupra parbrizului

Larg și adânc, suportul de acoperiș vă oferă spațiu dedepozitare convenabil deasupra parbrizului.

Storage

Noul Renault KANGOO Z.E.

Totul pentru confortul tău!