Sistemul R-LINK Evolution Multimedia

Téléfonie

Apelarea devine maiușoră și sigură cu R-LINKEvolution! În timpul opririi, puteți apela un număr sau puteți căuta un contactpe ecranul tactil. În timp ce conduceți, recunoașterea vocii preia căutareacontactului. Trebuie să spui numele corespondentului tău pentru ca să-l suni.Sincronizare, nimic mai simplu! Când se reconectează noul KANGOO Z.E., R-LINKEvolution actualizează automat agenda.
Media

Navigare

Găsiți navigația TomTom conectată și numeroasele serviciiLIVE precum TomTom Traffic, cele mai bune informații despre trafic în timpreal. Cu Z.E. Trip, accesibil prin R-LINK Evolution, vizualizați stațiile deîncărcare din apropierea dvs. sau destinației. Puteți chiar verificadisponibilitatea acestora în timp real.

Radio Bluetooth, USB și telefonie hands-free

Bucurați-vă de muzica stocată în smartphon-ul dvs. șiapelați cu mâinile libere. Noul KANGOO Z.E. vă permit să conectați telefonulmobil la USB sau Bluetooth.

Servicii conexe Z.E.

Datorită R-LINK Evolution și MY Z.E. Conect, putețivizualiza informații gratuite referitoare la reîncărcarea noului KANGOO Z.E. CuMY Z.E. Inter@ctive, puteți programa sau declanșa încărcarea de la distanță. Omodalitate bună de a vă optimiza bugetul, profitând de ore în afara orelor devârf. Cu Z.E. Treceți, treceți la mai multe stații de încărcare și plătiți prinintermediul unui singur card sau prin intermediul aplicației dedicate smartphone-urilor.