Traiască inovațiile

Noua baterie Z.E. 40

Noi de la Renault suntem mîndri de a fi primii care oferă o masină electrică 100% cu o autonomie de 300 km reali ( 400 km NEDC ). Este o nouă ofertă pe piață, bateria noastră Z.E. 40 oferă plăcerea de a conduce, comfort, liniște și este accesibilă tuturor.

Încărcătorul Caméléon™

Profitați de un încărcătorintelligent ! Utilizînd în fiecare zi maximum de energie disponibilă,încărcătorul Caméléon™ reduce semnificativ timpul de încărcare. Acesta văpermite să recuperați energia consumată cu o încărcare scurtă. Reîncărcarea accelerată 22kW: 80% într-o oră de la terminal publicDescoperiți modul de reîncărcare.

Sistemul audio Bose®

Va place sa conduceți cu muzică? Realizați-vă plăcerea! Liniștea incomparabilă a Noului Renault ZOE asociată cu sistemul audio Bose® 6.1vă va face să traiți o experiență unică.

Camera de marshalier

Cu sitsem audio și ajutor visual, parcă este un joc de copii. Sunteți avertizat sonor daca este necesar de ocolit un obstacol iar camera vă îndrumă sa alegeți calea pe ecranul R-LINK.

Ajutor de pornire în pantă

O demarare în pantă ? Nu vă faceți griji ! Al vostru Renault ZOE rămine imobilizat 2 secunde pentru a vă acorda timp pentru a porni.