Optimizați autonomia.

1) Frânare regenerativă

Încetinești și încarci! Pentru a spori autonomia autovehiculului Renault ZOE, inginerii noștri au inventat noi tehnologii și au creat un sistem care poate recupera energia pierdută la decelerare sau frânare. Bateria se încarcă singură atunci când ridici piciorul de pe accelerație, precum și atunci când folosești pedala de frână.

2) Pompă de căldură

Vrei să te bucuri de aer condiționat sau de încălzire fără să compromiți autonomia mașinii? Cu pompa de căldură specială, acest lucru este posibil! Aceasta este reversibilă, protejează autonomia autovehiculului și oferă două funcții: răcirea habitaclului urmând principiul tradițional al climatizării moderne sau încălzirea habitaclului folosind caloriile din aerul exterior. Inteligent!

3) Anvelope Michelin Energy™ E-V

Profită la maximum de rezistența extrem de scăzută la înaintare a primei game de anvelope Michelin concepute special pentru autovehicule electrice. Și asta fără să compromiți capacitatea de frânare sau ținuta de drum.

4) Încărcătorul Caméléon™

Folosind întotdeauna energia maximă disponibilă, încărcătorul Caméléon™ reduce considerabil durata încărcării. Acesta îți permite să obții o autonomie semnificativă, chiar și cu o încărcare scurtă.

5) Beneficiați de dispozitive înnainte de a pleca

- Preîncălzirea bateriei: noua beterie Z.E. 40 a noului Renault ZOE beneficiază de un dispozitiv de preîncălzire în perioada rece. Ceea ce asigura o autonomie mai bună în perioada rece a anului.
- Precondiționarea termică: grație precondiționării habitaclului, puteți programa incalzirea sau climatizarea atunci cînd Noul Renault ZOE se încarcă! Energia utilizată pentru confortul termic nu va consuma energia din baterie.