Descoperiți plăcerea de a conduce.

Motoare pe benzină

Energy TCe 130 EDC, performanță și confort absolut

Dezvoltând 130 cp la 5500 rpm și 250 Nm la 2000 rpm, motorizarea Energy TCe 130 EDC vă oferă avantajele unui motor atmosferic de 2 litri! Injecția directă și turbo-compresorul integrat îi conferă o flexibilitate și o reacție excepțională. Am fost deosebit de atenți la acustică. Silențios, se distinge prin sonorizare sa. Abilitatea sa la viteze mari vă oferă confortul nemaipomenit și plăcerea de a conduce.

Motoare Diesel

Motor Energy dCi 110ECO2, eficiență la cel mai înalt nivelDatorită inserțieiECO2, noul Renault MEGANE Estate cu motorul Energy dCi 110 garantează cea maimică emisie de carbon din gama sa de motoare. Inovațiile sale tehnologice, cumar fi Stop & Start sau utilizarea pistoanelor de oțel, permit atingereacelor mai mici emisii de CO2 și a consumului de combustibil în segmentul său.Cu motorul Energy dCi 110 ECO2, noul Renault MEGANE Estate are un consum decombustibil de numai 3.3 litri / 100 km în NEDC *, iar emisiile de CO2 redusela 86g / km *!* Consumul și emisiilecertificate în conformitate cu reglementările aplicabile.

Transmisie automată EDC

Optați pentru confort. Disponibilă pentru noul Renault MEGANE Estate, transmisia automată EDC oferă flexibilitate, dinamism și economie de combustibil, atât în oraș, cât și pe șosea.

Mode ECO

Activați modul ECO și reduceți consumul de combustibil. Această tehnologie vă poate reduce consumul de combustibil cu 12% *. În plus, sistemul de conducere ecologică Driving ECO2 vă sfătuiește, pentru un stil de conducere mai liniștit și mai respectuos față de mediul înconjurător.

Hybrid Assist

Nu mai alegeți între economii și performanță. În curând disponibil pe noul Renault MEGANE Estate, tehnologia Hybrid Assist va revoluționa relația dvs. cu mașina. Cu un consum redus de combustibil și emisii, accelerațiile sale puternice la toate vitezele vor face să vă înmulțească plăcerea de a conduce.