Vă conectați cu ușurință

Optați pentru cea mai bune multimedia

Traieste intens călătoriile. Echipat cu noile echipamente multimedia, noul Renault MEGANE Estate vă face să călătoriți în universul său intuitiv și ușor de accesat.

R-LINK 2

Integrat în tabloul de bord al Noul Renault MEGANE Estate, touch pad-R-LINK 2 vă permite să personalizați setările. Afișare, aer condiționat, poziția scaunului dvs. de acces la radio, navigație sau aplicații ... cu interfața simplă, puteți crea până la 6 profiluri de utilizator.

Calculator de bord TFT

Uitați de panourile cu arcuri ! Noul Renault MEGANE Estate este echipat cu un panou de bord digital cu TFT color LCD cu ecran de 7 inch. Toate informațiile de conduce rerelevate pentru dumneavoastră sunt prezente, inclusiv modul MUTI-SENSE selectat. Personalizat în funcție de dorințele dumneavoastră, poate include mai multe stiluri.

Système audio Bose®

Lasă-te să fii condus de muzică. Cu sistemul de sunet Bose®, obțineți sunet de înaltă calitate .Cele 9 boxe amplasate în mod ideal în salon și subwoofer-ul integrat în portbagaj, vă oferă o experiență acustică excepțională pentru fiecare călătorie.