Noul Renault Zoe are o autonomie de 390 km


Noul Renault Zoe are o autonomie la mare si a devenit mai atractiv în interior și exterior. Designerii grupului Renault s-au axat pe calitatea finisajelor, confort și ergonomica salonului. O noutate importantă în cazul ZOE este display-ul de 10 inch — o opțiune unică, accesibilă deja în completarea de bază.

Rezerva de autonomie și încărcare: noul ZOE oferă mai mult. Noul ZOE este echipat cu un acumulator Z.E. 50, care asigură o rezervă de autonomie de 390 km în ciclul WLTP*. Plus la cele câteva variante de încărcare de la rețeaua de curent alternativ de acasă sau din oraș, noua generație mai are susținerea unei încărcări – expres de la o sursă de curent continuu.

Plăcerea șofatului: o încărcare emotionala . Noul ZOE este dotat cu un motor mai puternic de 100 kW, care este perfect potrivit circulației cu viteză sporită și oferă plăcerea conducerii unui electromobil. În plus, dispune de un regim urban, care permite să utilizezi mai puțin pedala de frânare, și oferă numeroase sisteme de asistență pentru un șofat confortabil și neprimejdios.

Renault EASY CONNECT: mereu în contact. Grație sistemului Renault EASY CONNECT pasagerii noului ZOE au acces constant la Internet. Blocul multi-media Renault EASY LINK funcționează împreună cu aplicația MY Renault și oferă șoferului un spectru larg deaplicații și servicii , fără care azi e dificil să-ți închipui viața.

* Ciclul de conducere WLTP ( Ciclul mondial de testare a mijloacelor de transport de mic tonaj, ciclul standard : 57% în oraș , 25% în suburbii , 18% pe șosea ) pentru versiunea ZOE Life. Se desfășoară procedura de aprobare.