Primul teaser pentru viitorul concept-car Renault


  • Renault lansează „reinventează Twingo”, invitând publicul să folosească inteligența artificială pentru a-și imagina propria versiune a Twingo.
  • Într-o transformare de la digital la real, Renault va aduce apoi la viață o mașină de spectacol care se bazează direct pe creațiile lor


TOTI Își poate crea PROPRIUL TWINGO... Twingo este agil, compact și accesibil, întruchipând perfect conceptul Renault de voitures à vivre sau mașini pentru viață. Distractiv, plin de culoare, practic și versatil, fiecare are propria sa viziune despre Twingo – așa cum este exprimată de faimosul slogan, „à vous d’inventer la vie qui va avec” (creați viața care o însoțește). Renault invită acum comunitatea să reinventeze Twingo prin inteligență artificială. Într-o transformare de la digital la real, Renault va aduce apoi la viață o mașină de spectacol care se bazează direct pe creațiile care sunt prezentate de public.
„Odată disponibilă exclusiv pentru elitele din domeniul tehnologiei, inteligența artificială este acum deschisă tuturor în doar trei clicuri. Această tehnologie nou accesibilă permite tuturor să deblocheze puterea imaginației. Am vrut să aducem un omagiu celebrului Twingo dând tuturor oportunitatea de a lua parte la procesul creativ. Vom prezenta prima mașină de spectacol produsă folosind inteligența artificială și umană, generată direct din design-urile pe care le vom primi”, a declarat Arnaud Belloni, Global Chief Marketing Officer.
INSTRUMENTE GRATUITE DISPONIBILE ONLINE
În zbor, sub apă, în spațiu, din ciocolată... Posibilitățile sunt nesfârșite! În perioada 1 februarie - 31 martie 2023, publicul larg va putea să creeze, să imagineze și să reinventeze Twingo după bunul plac, folosind instrumente AI generative precum Midjourney, Stable Diffusion și Dall‑E. Prin simpla introducere a câteva cuvinte cheie, utilizatorii pot valorifica aceste generatoare de imagini extrem de eficiente și ușor accesibile pentru a crea imagini incredibile. Apoi își pot trimite design-urile prin postarea creațiilor pe platforma lor preferată de socializare cu acest hashtag:
#ReinventTwingo #reinventamTwingo #RenaultMoldova #DAACHermes
#ReinventTwingo

RENAULT lansează „REINVENT TWINGO”
Tehnologia digitală este un atu real pentru industria auto, iar Renault este pionier în acest nou domeniu în mai multe moduri; de exemplu, prin încorporarea AI în controalele vizuale ca parte a liniei de producție, permițând o mai mare reactivitate și o calitate îmbunătățită la fabrici, precum și întreținerea predictivă și optimizarea și controlul consumului de energie. Prin această nouă operațiune, compania își confirmă poziția de primul producător de automobile care a combinat inteligența artificială cu cea umană în designul unei mașini de spectacol – încă o Renaulution.