Grupul Renault a primit titlul «Producătorul anului» 2019


În cadrul ceremoniei anuale TopGear.com. Grupul Renault a primit titlul « Producătorul anului » . Premiul menționează succesele obținute de brandurile Renault, Dacia și Alpine în ultimele 12 luni. Tot la acest eveniment, Mégane R.S. Trophy-R a obținut premiul «Performance Car of the Year», iar noul ZOE – «City Car of the Year».

TopGear.com menționează ce anume a făcut ca Grupul Renault să devină învingătorul acestui an: «Diversitatea – cheia Renault pentru a obține premiul Top Gear. Automobilele lor din gama de bază sunt bune, dar nici un alt producător nu este capabil să implementeze îm viață, cu aceeași aspirație spre ideal, abordările netradiționale, detaliile și particularitățile ».

Obținerea premiului râvnit este comentată de Vincent Tourette, director administrator Renault Group UK: «Ne bucură că am obținut premiul TopGear.com. Anul 2019 a fost unul fantastic pentru Grupul Renault, cu lansarea noului Renault Captur, a noului Renault ZOE și a absolut noului Renault Clio, care continuă istoria de 30 de ani a succesului acestui brand. Dacia se dezvoltă fulminant în continuare și a devenit unul dintre puținii producători care au anunțat sporirea volumului de vânzări în acest an. Între timp, renașterea Alpine a primit un nou impuls în dezvoltare grație prezentării spectaculoase a noului A110S. Nu ne oprim la cele realizate, a. 2020 este mai promițător !»

În a. 2019 Grupul Renault зa lansat 7 modele noi în Europa : absolut noul Clio, absolut noul Captur, noul ZOE și noul Koleos, precum și automobilele comerciale - noul Trafic și noul Master; la Alpine s-a adăugat și A110S.