Descoperă Renault TWIZY

Noua viziune a orașului!

Ultra compact Renault TWIZY (lungime 2,338 milimetri / lăţime: 1,237 millimeters / înălțime: 1,454milimetri) este ideal pentru a ieși în oraș.

Un design extrem de modern

Renault TWIZY este atrăgător pentru locuitorii orașului,care caută un al doilea vehicul, ușor de condus și de gasit un loc de parcare înoraș. Renault TWIZY pare a fi desprinsdin lumea scuterilor doar că are volan, pedale, acopesiș, ușe două scauneamenajate în tandem unul dupa celălalt.Renault TWIZY combină practicismul cu un design modern,care se distinge în linii frumoase , cu caroserie deschisă, cu uși aripioriginale și cu un parbriz complet, care se extinde până la forma farurilor.

Comod și practice

Caroseria, interiorul și deflectoarele laterale ale luiRenault TWIZY combină plăcerea deplasării în aer liber cu protecție de factoriexteriori ca vînt sau ploaie.
Spațiulde depozitare este ideal pentru necesități de zi cu zi. Un box ce poate fiînchis este ideal pentru cupărături ușoare. In plus mai este spațiu in parteadin față dupa volan.

2 versiuni disponibile

Versiunea Renault TWIZY, care necesită o licență de conducere, estealimentată de un motor de 15 kW (20 CP), în timp ce versiunea care nu necesităo licență (în funcție de țară) vine cu un motor de 4 kW (5 CP).

Siguranță optimală

Caroseria Renault TWIZY este mult mai vizibilă în trafic față de ceilalți participanți.
În cazul unei ciocniri, ambii ocupanți sunt protejați de o structură deformabilă. Sistemele de siguranță includ un airbag al șoferului cuo centură în patru puncte, iar în spate, cu o centură în trei puncte.
Datorită șasiului său cu patru roți și centrului de greutate poziționat extremde jos, modelul Renault TWIZY oferă o plimbare liniștită, în timp ce frânele cu discuri asigură o putere precisă și eficientă de oprire.