siguranta de catre Renault

primul program umanprimul program uman
îmbunătățirea siguranței tuturor utilizatorilor drumului
Partajarea datelor, teste de impact, exerciții la scară largă... Renault se angajează să reducă numărul și gravitatea accidentelor. 

Programul său „Human first”, dezvoltat în colaborare cu cercetători, experți și pompieri, are un singur obiectiv: îmbunătățirea siguranței tuturor utilizatorilor drumului în fiecare zi.

pâna la 32
sisteme avansate de asistență pentru șofer

peste 60
masuri de siguranta

peste 2000
brevete de siguranță depuse(1)

peste 5000
brevete de siguranță depuse(2)

(1) de cand 1969 

(2) în 17 țăriRenault și pompierii, un parteneriat unic


În cadrul Programului Human First, Renault și-a unit forțele cu frații Naudet, producători de documentare premiate despre 9/11 și incendiul de la Notre Dame, pentru a evidenția și exprima vizual colaborarea extrem de strânsă dintre Grup și siguranța rutieră. echipe. Această alianță între inginerie și cercetare și dezvoltare constituie o aventură uimitoare dedicată „ora de aur”, minutele prețioase în care salvatorii au șanse mai mari de a salva vieți.   

CURSE DE ANTRENAMENT
pregătirea pompierilor
Singurul producător din lume care a numit un pompier cu normă întreagă locotenent-colonel în inginerie și singurul care colaborează în mod regulat cu echipele de siguranță rutieră, Renault a pregătit 5.000 de pompieri din 19 țări din întreaga lume în doar câțiva ani! Din 2023, sunt deja planificate noi cursuri în Europa și America Latină.

RENAULT QRESCUE
Renault QRescue: economie de timp pentru serviciile de urgență
Cu un cod QR pe ​​parbriz și pe lunetă, Renault QRescue oferă pompierilor acces imediat la „foaia de salvare” a vehiculului.

 Oferă pompierilor toate informațiile de care au nevoie pentru a le permite să lucreze eficient și în siguranță. Acest lucru poate economisi aproape 15 minute prețioase atunci când vine vorba de îngrijirea victimelor în ceasul de aur (6). 

(6) fereastră de timp urgentă în care pacienții trebuie să primească îngrijiri definitive pentru traume

TEHNOLOGIE DEZVOLTATĂ ÎN PARTENERIAT
Safety
Acces pompier
Chiar dacă bateriile noastre de înaltă tensiune sunt proiectate pentru a se asigura că nu sunt deteriorate de nicio cauză intrinsecă, un incendiu cauzat de cauze externe este întotdeauna posibil. Dacă un incendiu se extinde la baterie, Fireman Access - o inovație Renault - indică inima bateriei, unde pompierii pot direcționa furtunurile de incendiu. Prin urmare, timpii de răspuns sunt redusi de la câteva ore la cinci minute!

Safety
Comutator SD
„Comutatorul SD” deconectează imediat bateria de la rețeaua de înaltă tensiune.


în siguranță, vehicule de ultimă generație

În 50 de ani, Renault a contribuit la împărțirea la 5 a numărului de victime pe șosele. Pentru a îmbunătăți continuu siguranța tuturor, experții de la LAB (Laboratorul de accidente și biomecanică) și cei 600 de ingineri și tehnicieni inovează fără încetare. În total, au fost depuse peste 2.000 de brevete și au fost dezvoltate o gamă de soluții tehnologice de ultimă oră, precum Fireman Access și SD Switch.   


mobilitate și siguranță viitoare

Politica Renault de siguranță rutieră este împărțită în 5 domenii: sensibilizare, prevenire, corectare, protejare și salvare. Inovațiile apar în mod constant, de exemplu Scorul de siguranță, Safety Coach și Safety Guardian, care sunt setate să revoluționeze siguranța la volan.
H1ST VISION CONCEPT CAR
Prima vedere
Viziunea H1 st întruchipează viziunea noastră pentru un viitor mai sigur pentru mobilitate și cercetarea și dezvoltarea programului Renault Human First. Un concept car colaborativ creat de cele 12 companii din ecosistemul Software République. Acesta întruchipează viziunea viitorului mobilității cu tehnologia care contribuie la siguranța tuturor utilizatorilor drumului. 

INOVAȚII
siguranță, inovație continuă
Pentru a contribui la reducerea numărului de accidente rutiere, Renault inovează în mod constant, cu două strategii foarte reale: prevenirea accidentelor și facilitarea muncii primului răspuns. Noile progrese vor revoluționa conducerea în siguranță: Scorul de siguranță, Safety Coach, Safe Guardian. 

SIMULATOR DE Drumuri
Simulator de conducere ROADS
Un instrument revoluționar pentru a testa comportamentul dinamic al unui vehicul, sistemele de asistență pentru șofer și toate sistemele de informații ale șoferului, ROADS simulatorul imersiv reprezintă un mare pas în cercetarea siguranței.


descoperi de asemenea

Renault human first
Discover gamme Renault