TRAFIC VAN

Nouveau Renault Trafic
VAN ROBUST ȘI DINAMIC
Combină confortul și caracterul practic cu Trafic Van. Designul său interior ingenios încorporează o trapă sub scaunul pasagerului, permițând o lungime de încărcare de 4,15 m. Forma sa dreptunghiulară optimizează volumul de încărcare, oferind până la 8,9 m³ pe versiunea L2h2. În față, compartimentele de depozitare oferă o capacitate de 88 L, un birou mobil detașabil și tot confortul de care aveți nevoie pentru a lucra oriunde și oricând doriți.  

all-new Renault Trafic - easy life drawer
solutii easy life
Sertarul său de 7 L Easy Life înseamnă că vă puteți păstra toate documentele la îndemână. Un veritabil birou mobil, Trafic Van ușurează munca în toate situațiile.

all-new Renault Trafic - loading area
zona de incarcare optimizata
Transportați tot ce aveți nevoie cu ușurință cu cea mai bună zonă de încărcare din clasa sa. Beneficiați de un volum de încărcare de până la 8,9 m3.

all-new Renault Trafic - smart cockpit
smart cockpit
Noul său tablou de bord cu bandă decorativă orizontală se îmbină cu panourile ușilor și deschide spațiul de la bord, oferindu-ți peste 88 L de spațiu de stocare. 

all-new Renault Trafic - onboard experience
experiență la bord
Sistem multimedia Easy Link, un scaun central care se transformă într-un birou mobil, mai mult de 88 L de spațiu de stocare. Interiorul noului Trafic Van a fost proiectat pentru a satisface toate cerințele dumneavoastră.

3D Vizualizare
TRAFIC VAN

disponibil 100% electric

Trafic Van este acum disponibil în varianta electrică
Descoperiți, de asemenea, toate avantajele Trafic Van E-Tech 100% electric: condus ușor, acces la zone cu emisii scăzute și o autonomie de rulare de până la 297 km*.

*certification pending     


o soluție pentru fiecare afacere

CONVERSIUNILE NOASTRE SPECIFICE ADAPTATE AFACERII DVS


Traffic Van, duba tuturor meseriilor
Trafic Van este modular și poate fi personalizat după cum doriți, printr-o gamă extinsă, personalizată de opțiuni, accesorii și conversii.
Optează pentru versiunea sa cu panou, care oferă 2 opțiuni de lungime, 2 înălțimi și o sarcină utilă între 5,8 și 8,9 m3. Sunt disponibile un număr mare de variante: cabine pentru echipaj, ferestre, pereți despărțitori, uși etc.

Selectați versiunea cabină cu platformă și adaptați-o într-una dintre numeroasele versiuni. De exemplu, puteți alege conversii de volum mare, refrigerate, food-truck și chiar tip basculant.

echipamente

PRACTIC, VERSATIL ȘI SIGUR

All-New Renault Trafic - mobile office
viața la bord simplificată
Urcă-te la volanul Trafic Van și lucrează oriunde. Echipat cu un spațiu de lucru modular autentic, pliați pur și simplu spătarul central al scaunului, iar cabina se transformă într-un birou mobil. Un loc perfect pentru a vă pune laptopul și pentru a vă ține documentele de lucru pe un suport pivotant de dimensiune A4..    

All-New Renault Trafic - optimised loading area
zona de încărcare optimizată
Trapa din peretele despărțitor permite Trafic Van să ofere 4,15 m lungime de încărcare utilă, cea mai bună din segmentul său. Tava de podea dreptunghiulară înseamnă că volumul de încărcare este optimizat, oferind până la 8,9 m3.

All New Renault Trafic - driving safety
siguranța la conducere
Conduceți în cele mai bune condiții posibile cu cele zece noi sisteme de asistență la conducere ale Trafic Van: sistem de monitorizare a unghiului mort, control adaptiv al vitezei de croazieră, sistem de avertizare la părăsirea benzii de rulare, sistem activ de frânare de urgență... Conducerea nu a fost niciodată atât de confortabilă și sigură în același timp.

ARMATURI soluțiile noastre pentru afaceri
Din 1980, Trafic Van se adaptează la cerințele dvs. de afaceri. Garnitură interioară din lemn, acoperire de protecție, depozitare și multe altele. Profită la maximum de armăturile personalizate, adaptate nevoilor tale.