ALL-NEW RENAULT TRAFIC VAN

MOTOARE

MORE ENGINE DETAILS
Blue dCi 110
practical
Motorul Blue dCi 110 este cea mai bună alegere practică. Acest motor Turbo de 2L este cuplat cu o cutie manuală cu 6 trepte și dezvoltă un cuplu de 300 Nm. De asemenea, este echipat cu sistemul Stop & Start și se mândrește cu tehnologia AdBlue®, care este perfectă pentru a economisi combustibil și a reduce emisiile de poluanți, totul la cel mai bun preț.

Blue dCi 130
efficient
Acest motor AdBlue® turbo de 2 litri combină eficiența consumului de combustibil și plăcerea de a conduce, cu un cuplu și mai impresionant de 330 Nm. Acum disponibil cu o cutie manuală cu 6 trepte. Tehnologia sa Stop & Start vă permite să limitați consumul de combustibil atunci când motorul repornește.  

Blue dCi 150 - available as EDC
versatile
Motorul turbo de 2 litri, cu cuplul său de 350 Nm, combină confortul și capacitatea de reacție. Optează pentru versiunea sa manuală cu 6 trepte sau pentru cutia de viteze EDC automată cu dublu ambreiaj cu 6 trepte pentru o plăcere maximă a conducerii. Ambele versiuni sunt echipate cu sistemul Stop & Start care vă permite să optimizați consumul de combustibil. Combinat cu tehnologia AdBlue®, vă oferă o conducere receptivă și eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, reducând în același timp emisiile de CO2.

Blue dCi 170 - available as EDC
high-performance
Cuplul său de 380 Nm și 170 CP vă garantează o plăcere sporită de a conduce și o capacitate de răspuns în toate situațiile. Optează pentru versiunea sa automată cu cutie de viteze EDC cu dublu ambreiaj, cu 6 trepte, concepută pentru a combina toate avantajele cutiilor de viteze automate și manuale. Sau alegeți versiunea manuală cu 6 trepte pentru o experiență de condus mai practică. De asemenea, vă puteți limita emisiile poluante cu tehnologia integrată AdBlue® și puteți reduce consumul de combustibil prin sistemul Stop & Start.