Master BUS

CONFORT SI ECHIPAMENTE
Master Minibus este solutia ideala pentru a transporta 17 persoane in cele mai bune conditii. El asigura confortul tuturor pasagerilor, indiferent daca este o deplasare in cadrul orasului sau o calatorie mai lunga in afara lui.Master Minibus combina functionalitatea si confortul. Pasagerii dispun de scaune (toate echipate cu tetiere) confortabile, spatioase mai mult de 65 cm, rabatabile la 20°, dispunand fiecare de iluminare si ventilatie individuala. Aerul conditionat si sistemul de ventilatie suplimentar, cu aer rece, pentru locurile mijloc si spate (3 aeratoare suplimentare x 2 randuri) sunt optionale.
POST DE CONDUCERE
Spatioasa, primitoare, confortabila, cabina modelului Master denota profesionalism: vizibilitate optima, comenzi ergonomice, scaun si volan reglabile pentru ajustarea pozitiei de condus dupa preferinte, climatizare, insonorizare imbunatatita…

Master Minibus iti propune Carminat TomTom®*, prima oferta de navigatie intregata cu adevarat accesibila. Toate informatiile sunt afisate intr-un mod familiar pe ecranul in culori cu dimensiuni mari. Alte noutati de la Renault pentru acest model: tableta escamontabila in plansa de bord si o masuta pivotanta* care poate gazdui dosare sau un laptop.(*) in optiune 
SIGURANTA
Master Minibus combina functionalitatea si confortul. Pasagerii dispun de scaune (toate echipate cu tetiere) confortabile, spatioase mai mult de 65 cm, rabatabile la 20°, dispunand fiecare de iluminare si ventilatie individuala. Aerul conditionat si sistemul de ventilatie suplimentar, cu aer rece, pentru locurile mijloc si spate (3 aeratoare suplimentare x 2 randuri) sunt optionale.- Airbag lateral sofer si frontal pasager- Faruri cu lumini de viraj (maresc vizibilitatea in cadrul curbelor), lumini si stergatoare automate. Calatoria ta va fi intotdeauna placuta, iar in trafic, te vei afla in siguranta.
(*) in optiune
COMPACT SI ECONOMIC
Master Transport Persoane dispune de cele mai noi tehnologii in ceea ce priveste siguranta activa si pasiva, dintre care putem mentiona :
- ABS cu asistenta la franarea de urgenta (AFU)
- Control dinamic al traiectoriei* (ESP adaptativ, cu sistem antipatinare ASR)
- Airbag frontal sofer (dotare standard)Disponibil cu motorizare Diesel de 2,3l dCi cu un consum mic de carburant, Master Minibus respecta normele de poluare Euro 5 (filtru particule inclus). * Masina din imagine este cu titlu de prezentare.