Navigare Tom Tom

NAVIGARE INTEGRATA
Ca urmare a succesului comercial al sistemului Carminat TomTom, Renault lanseaza sistemul de navigatie Carminat TomTom LIVE. Rezultat al parteneriatului cu TomTom®, intotdeauna pregatit si simplu de utilizat, acesta ofera toate functiile pe care le astepti de la un sistem GPS excelent. Ergonomia a fost prelucrata din nou pentru a face navigarea si mai placuta. Pretul sau atractiv il face sa fie unul dintre cele mai ieftine sisteme de navigatie integrata de pe piata.Functiilor : IQ Routes® (cel mai bun parcurs bazat pe statisticile reale de viteza) si Advanced Lane Guidance® (vizualizarea avansata a intersectiilor si a cailor de circulatie), limitarile de viteza, li se adauga ecoparcursul, itinerariul care consuma cel mai putin carburant. Datorita hartii SD, poti foarte usor sa iti faci sistemul Carminat TomTom LIVE sa evolueze si sa beneficieze in permanenta de cele mai bune date de navigare sau de personalizare care iti fac echipamentul unic.
ECO-PARCURS
ECO-PARCURS: aceasta optiune identifica trasee care fac economie la carburant pentru a reduce cheltuielile si impactul asupra mediului.
DESIGN SI ERGONOMIE
O INTRODUCERE A ADRESEI MAI ERGONOMICA cu o tastatura mai practica si mai intuitiva.UN ECRAN MAI NETED, MAI FRUMOS, MAI LIZIBIL! cu o imagine mai clara si o culoare a fondului info armonizat cu universul de bord Renault.UN MEDIU CHIC SI MODERN cu o noua culoare neagra si un degrade de gri foarte sobru pentru un afisaj mai diversificat.ATENTIE: Interfata este intotdeauna parametrabila pentru a afisa mai multe sau mai putine informatii pe ecran si pentru a modifica culorile hartii.
CREAZA UN CARMINAT TOMTOM PE PLACUL TAU
Pe Renault-Multimedia.comvei regasi toate informatile cu care poti descoperi, personaliza si imbogati navigarea ta.Descarca e-guide (functiile principale) sau instructiunile complete.Creeaza-ti propriul cont pe TomTom Home pentru a beneficia gratuit de actualizarile softului sistemului tau de navigatie si de garantia actualizarii hartilor. De asemenea, poti salva continuturile hartii tale SD.Iti doresti o harta noua, voci amuzante, TomTom Home iti pune la dispozitie o gama larga de servicii la preturi foarte atractive.