ALL-NEW RENAULT EXPRESS

versatilitatea unui combispace
Express combispace
de la 16 880 €

Pretul este pentru versiunea ZEN

VEHICULUL SPAȚIOS ȘI MODULAR DE ACTIVITATE DE LUCRARE DE PASAGERI
Versatilitate cu stil: partea frontală îndrăzneață, semnătură de iluminare cu LED și multe altele... Puteți fi mândru de expresul dvs. Bucurați-vă de un spațiu interior care combină funcționalitatea și spațiul: tabloul de bord ergonomic prevăzut cu 17 compartimente de depozitare (54 L), 5 locuri pline și o banchetă 60/40 care poate fi reglată după cum este necesar.

Renault Express front end
partea frontală îndrăzneață
Partea frontală are noul său aspect, evidențiat de o grilă cromată și de capota extinsă.Renault Express LED lightning
Semnătură de iluminare cu LED
Cu semnătura sa de iluminare LED C-Shape, Express îmbrățișează codurile de stil iconice ale mărcii Renault.

Renault Express interior
spatiu ergonomic...
Tablou de bord raționalizat cu 17 compartimente de depozitare inteligente (54 L), sistem multimedia Easy Link și ecranul său de 8 inchi, încărcător cu inducție: călătoriți în cele mai bune condiții posibile!

Renault Express interior
.. spatios...
Cu cele 5 locuri mari, bancheta spate 60/40 și 3 atașamente isofix, Express vă întâmpină la bordul unui interior spațios și modular.

Renault Express interior
... și cea mai largă ușă laterală de pe piață!
Express vă simplifică viața de zi cu zi, cu ușile laterale glisante largi (71,6 cm) și volumul portbagajului variind de la 800 L la 3.000 L, cel mai bun din clasa sa.


echipamente

inovatie si confort

EASY LINK multimedia system for EXPRESS
sistem multimedia easy link
Personalizează-ți călătoriile! Conectați-vă smartphone-ul și bucurați-vă de acces ușor la aplicațiile dvs. de pe ecranul central de 8 inchi al sistemului dvs. multimedia Easy Link, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

Driver-assistance systems for EXPRESS
6 sisteme de asistență pentru șofer
Sistemele de asistență pentru șofer vă oferă suport și o conducere mai sigură: control electronic al stabilității, asistență la pornire în pantă, avertizare pentru unghiul mort, control distanță de parcare față și spate și cameră pentru vedere din spate. Pentru mai multă liniște sufletească, vă puteți baza pe limitatorul de viteză pentru controlul vitezei de croazieră.

EXPRESS interior
vehicul de pasageri practic și modular pentru activități de agrement
Pentru afaceri sau plăcere? Express este aici! Express se adaptează vieții tale de zi cu zi, cu cele 5 locuri mari, bancheta modulară din spate, capacitatea sa generoasă de încărcare (800 L până la 3.000 L), pragul său scăzut al portbagajului și ușa glisantă cu cea mai bună lățime de deschidere din clasă.