opțiuni de finanțare și servicii

opțiuni de finanțare și servicii

Renault Clio
finanțează-ți Renault Clio
Împrumut, închiriere în proprietate sau închiriere pe termen lung: găsiți soluția pentru a vă transforma achiziția în realitate. Toate ofertele noastre sunt accesibile cu sau fără depozit, fără taxe de administrare.  

Descopera, de asemenea
extensions de garantie - financement et services - Renault Clio E-Tech full hybrid
garanții extinse
Contractele de prelungire a garanției Renault sunt concepute pentru a anticipa situațiile neașteptate, cum ar fi înlocuirea sau repararea pieselor mecanice, electronice sau electrice. Acestea includ, de asemenea, asistență europeană disponibilă 24/7. Ai liniște sufletească până la 5 ani sau 150.000 km.

contrats d'entretien - financement et services - Renault Clio E-Tech full hybridces - Renault Espace E-Tech full hybrid
contracte de întreținere
Întreținerea corectă a Renault Clio îi extinde performanța și longevitatea.   Aflați despre pachetele noastre și contractele de service pentru a vă sprijini pe toată durata de viață a vehiculului dumneavoastră cu soluții la cheie.


serviciile dvs. Renault

REȚEA ȘI ÎNTREȚINERE
Descoperiți contractele noastre de service, alegeți planul lunar care vi se potrivește cel mai bine și profitați de gama completă de expertiză a rețelei Renault la cele mai bune prețuri.

My Renault
partenerul tău de zi cu zi
Întreaga viață a vehiculului dvs. la îndemână cu aplicația My Renault de pe smartphone. Urmărirea întreținerii, consiliere de specialitate personalizată și servicii conectate pentru o experiență îmbunătățită.