motoare hibride

motoare și grupuri motopropulsoare

Renault Clio
E-TECH FULL HYBRID 145 HP POWERTRAIN
Până la 80% condus electric în oraș¹, fără priză. Bucurați-vă de o conducere foarte receptivă, reducând în același timp consumul de combustibil cu până la 40% și reducând emisiile de CO₂ ².     

1 timpul de condus, in functie de starea bateriei si stilul de condus /sursa: interna Renault / 2022 
2 pentru un grup motopropulsor complet hibrid E-Tech în comparație cu un motor cu ardere internă și în funcție de stilul de condus, conform protocolului urban WLTP, martie 2023 

INTERNAL COMBUSTION ENGINES
Motorul pe benzină este disponibil în 2 cai putere: versiunea eficientă de 65 CP pentru utilizare zilnică sau versiunea echilibrată de 90 CP care optimizează consumul de combustibil în timpul tuturor tipurilor de călătorie. Alternativ, motorul diesel de 100 CP de ultimă generație combină eficiența consumului de combustibil și plăcerea de a conduce.

LPG ENGINE
Bi-combustibil GPL și benzină, o alternativă pentru reducerea emisiilor de CO₂. Versatilitatea sa asigură o autonomie de rulare de până la 1.100 km și economii la pompă pentru toate călătoriile dumneavoastră în Europa.

1  timpul de condus, in functie de starea bateriei si stilul de condus /sursa: interna Renault / 2022

2 pentru un grup motopropulsor complet hibrid E-Tech în comparație cu un motor cu ardere internă și în funcție de stilul de condus, conform protocolului urban WLTP, martie 2023 

3 in functie de stilul de condus - sursa: WLTP combinat, martie 2023


E-Tech full hybrid

the best of hybrids - engine - Renault Clio E-Tech full hybrid
hibrid la cel mai bun mod
Conduceți 80% electric în oraș, economisind 40% la combustibil. Nu este nevoie să conectați, bateria se încarcă automat în timpul decelerației și frânării.

145 ch
Grup motopropulsor complet hibrid E-Tech

80 %
conducere electrică în oraș * 

40 %
economii de combustibil **     

900 km
de practice ***

* în funcție de nivelul de încărcare a bateriei și de conducere

** pentru un grup motopropulsor complet hibrid E-Tech în comparație cu un motor cu ardere internă și în funcție de stilul de condus, conform protocolului urban WLTP, martie 2023

*** în funcție de nivelul de încărcare a bateriei și de stilul de condus - sursa: WLTP combinat, martie 2023


TECHNOLOGY
technology - engine - Renault Clio E-Tech full hybrid
Clio E-Tech full hybrid combină două motoare electrice și un motor pe benzină. Cutia de viteze automată multimodală acordă prioritate condusului complet electric și activează motorul cu ardere internă atunci când este solicitată de condițiile de conducere.

MAIN CHARACTERISTICS
main functions - engine - Renault Clio E-Tech full hybrid
Sistemul de propulsie E-Tech full hybrid de 145 CP garantează o pornire dinamică complet electrică și o accelerație bruscă. Frânarea regenerativă încarcă bateria în timp ce conduceți, recuperând energie în timpul decelerației și frânării.

LOWER PETROL CONSUMPTION
reduced fuel consumption - engine - Renault Clio E-Tech full hybrid
În oraș, economisiți până la 40% combustibil și bucurați-vă de un consum mixt mai mic de 4,1 L/100 km (conform protocolului WLTP, martie 2023, poate varia în funcție de versiuni și opțiuni).

CO₂ EMISSIONS
CO₂ emissions - engine - Renault Clio E-Tech full hybrid
Mai eficient și mai ecologic, Clio E-Tech full hybrid își reduce emisiile de CO₂ la 93 g/km (conform protocolului WLTP, martie 2023, poate varia în funcție de versiuni și opțiuni).

CRIT'AIR CLASSIFICATION
crit'air ranking - engine - Renault Clio E-Tech full hybrid
Clio E-Tech full hybrid moștenește autocolantul Crit’air 1 și, prin urmare, poate fi condus chiar și în zonele în care există restricții privind emisiile. Un real avantaj în unele orașe mari.


combustie interna

essence ou diesel - motorisation -Renault Clio E-Tech full hybrid
benzină sau motorină
Renault Clio are o gamă largă de motoare pe benzină și diesel din care puteți alege în funcție de prioritățile dvs.: economii de combustibil, o experiență palpitantă de condus sau undeva între cele două. Ce au in comun? Performanță și plăcere la volan.

tehnologie
Renault Clio este disponibil în două versiuni pe benzină, SCe 65 și TCe 90. Ambele sunt echipate cu un lanț de distribuție pentru a reduce bugetul de întreținere. Versiunea diesel dCi 100 este echipată cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte pentru o mai mare plăcere și eficiență a consumului de combustibil.

principalele caracteristici
Obțineți un motor modern cu 3 cilindri, economic și optimizat pentru călătoriile dumneavoastră în oraș cu SCe 65. Pentru o versatilitate sporită, alegeți versiunea TCe 90 pe benzină sau dCi 100 diesel: aceste două motoare de ultimă generație oferă o eficiență optimă a consumului de combustibil pe șosea și pe autostrada.


lpg

versatilitate fără compromisuri
Emisii mai mici de CO 2, combustibil disponibil în toată Europa și consum mai mic. Totul pentru plăcerea dumneavoastră de a conduce fără niciun compromis. Creșterea autonomiei de condus pentru a ajunge până la 1.100 km folosind ambele rezervoare (în funcție de stilul de condus - sursa: WLTP combinat, martie 2023).    

tehnologie
Renault Clio oferă un sistem modern de bi-carburant benzină/GPL cu noul său motor turbo pe benzină de 100 CP/170 Nm. Fără restricții în ceea ce privește locul în care conduceți cu autocolantul crit’air 1 sau unde parcați cu sistemele sale de siguranță.

principalele caracteristici
Cu o cutie manuală cu 6 trepte, versiunea Renault Clio GPL oferă reacție, flexibilitate și liniște sufletească: motorul său cu injecție selectează combustibilul de utilizat în funcție de disponibilitatea acestuia. Astfel, ai o autonomie de rulare crescută cu până la 1.100 km