sound system


Harman Kardon hi-fi

RENAULT AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID
sound experience - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
immersive sound experience
Difuzoarele Harmon Kardon, concepute special pentru Renault Austral E-Tech full hybrid, oferă tehnologie audio avansată care poate fi adaptată individual la mediul înconjurător. Puteți să vă bucurați pe deplin de muzica preferată cu diferite moduri de ascultare.

surround - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
surround
Dimensiuni compacte, realizate din aluminiu foarte durabil și concepute pentru o acoperire largă a frecvențelor medii și înalte. Acestea îmbunătățesc stabilitatea sunetului și oferă un sunet natural și captivant pentru pasagerii din față și din spate.
subwoofer - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
subwoofer
Tehnologie unică care reduce greutatea și dimensiunea subwoofer-ului, obținând în același timp o performanță excepțional de înaltă în domeniul de frecvență joasă. Acest design compact este posibil printr-o deschidere în șasiu în care este introdusă deflectorul, ceea ce face posibilă compensarea presiunii aerului extern.

tweeters - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
tweeters
Sunt proiectate cu un dom din material flexibil de înaltă calitate pentru o reproducere moale și detaliată până la cele mai înalte frecvențe audibile.    

woofers - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
woofers
Optimizat pentru reproducerea dinamică a basului și pentru suportul benzii medii. Conceput pentru a funcționa în tandem cu un subwoofer ECS pentru a reproduce basul cu distorsiune scăzută.

front central unit - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
front central unit
Optimizat pentru reproducerea dinamică a basului și pentru suportul benzii medii. Proiectat pentru a funcționa în tandem cu subwoofer-ul ECS pentru a reproduce un bas perfect.