ALL-NEW RENAULT MEGANE SEDAN

echipamente si accesorii

equipments

confort și comoditate

bucurați-vă de plimbare

Tot ce se află la bordul dvs. Megane Sedan a fost conceput pentru a vă oferi o experiență de zi cu zi personalizată, ușor de utilizat.

customisable driver's screen
Ecran personalizat al șoferului de 10,2 inchi
Caracteristicile inovatoare de pe ecranul personalizat al șoferului de 10,2 inchi vă ajută să manevrezi Megane Sedan cu ușurință: navigație GPS, tehnologie, sisteme de asistență pentru șofer și multe altele.

panoramic sunroof
trapă panoramică
Să fie lumină! Alegeți dintre 3 poziții de deschidere pentru a arunca cantitatea perfectă de lumină în călătoriile dvs.

electric seats
scaune electrice
Bucurați-vă de și mai mult confort! Masaj, modularitate, poziționare reglabilă și multe altele. Reglați-vă cu ușurință scaunele în funcție de nevoile dvs.

automatic boot opening
deschidere automată a portbagajului
Ai mâinile pline? Deschide portbagajul Megane Sedan pur și simplu glisând piciorul sub bara de protecție spate.

hands-free card
card hands-free
Nu te mai chinui să-ți găsești cheile mașinii! Cu cardul hands-free, glisați pur și simplu ușa Megane Sedan pentru a debloca și a porni vehiculul.

Renault connect

călătorie conectate

Adaugă un pic de entuziasm călătoriilor tale, cu acces la întregul tău univers multimedia la îndemână la bordul vehiculului tău.

Renault connect reunește toate serviciile conectate oferite de Renault și de partenerii săi. Găsiți-le pe sistemul dumneavoastră multimedia sau pe smartphone prin aplicația MY Renault.

Cu ecranul său central mare de 9,3 inchi, ecranul tactil conectat Easy Link vă permite să controlați funcțiile vehiculului, multimedia, navigarea, căutarea adreselor Google, telefonia și sistemele de asistență pentru șofer.

Începeți să vă bucurați de funcțiile Android Auto™ și Apple CarPlay™ imediat, cu o legătură simplă.

Renault easy drive

ușurează-ți călătoriile

Stai pe loc și bucură-te de plimbare! Sistemele noastre de asistență pentru șofer vă ajută să vă simplificați manevrele și să vă ușureze viața de zi cu zi.
cruise control
control de croazieră adaptiv stop & go
Setați viteza maximă utilizând comenzile de pe volan, care vă ajută să vă reglați setările într-o clipită.
easy park assist
easy park assist
Învață să iubești parcarea paralelă! Sistemul măsoară spațiul și definește traiectoria: lăsați-l să ia volanul și să parcheze ușor.
heads-up display
heads-up display
Nu-ți lua niciodată ochii de la drum! Viteză, navigație, sisteme de asistență pentru șofer... Obțineți toate informațiile despre conducerea dvs. datorită unui afișaj de înaltă definiție, pliabil, deasupra tabloului de bord.
siguranță

bucurați-vă de o călătorie relaxată

Fiți cu un pas înainte cu tehnologiile noastre concepute pentru a vă menține protejat pe tot parcursul călătoriei.
lane departure warning
avertizare de părăsire a benzii
Peste 70 km/h, sistemul vă avertizează și vă corectează traiectoria dacă vehiculul dumneavoastră este pe cale să treacă o linie fără utilizarea prealabilă a indicatorului.
active emergency braking system (AEBS)
sistem activ de frânare de urgență (AEBS)
Frânare bruscă bruscă, un pieton care traversează drumul... sistemul monitorizează traficul și orice pericol pentru a vă alerta și poate chiar să efectueze automat o oprire de urgență.

blind spot warning
avertizare punct mort
Când un vehicul se află în punctul mort al Megane Sedan, o lumină de avertizare pe fiecare oglindă exterioară vă avertizează.


accessories

ești gata să pornești la drum cu Megane Sedan?