MEGANE SEDAN

întotdeauna mai multă seducție și tehnologie
Megane Sedan
de la 17 800 €

pret pentru versiunea Authentic 1,6 Sce

DESIGN
un salon ademenitor și sofisticat
Cu profilul său sportiv, capătul frontal reproiectat evidențiat de o grilă cu finisaj cromat, semnătura sa de iluminare în formă de C, jante de 16", 17" și 18" și interiorul elegant, de înaltă tehnologie... Megane Sedan va stârni cu siguranță. o frenezie pregătește-te să cazi sub vraja ei!
Megane Sedan headlamps
un stil elegant și dinamic: din față...
Partea frontală reproiectată, evidențiată de o grilă cu finisaj cromat și de semnătura luminoasă emblematică Renault C-Shape, face parte din ceea ce face Megane Sedan atât de unic.

MEGANE Sedan exterior rear view
...si in spate.
Cu bara de protecție spate neagră, îmbunătățită de inserții cromate, Megane Sedan este remarcabilă din orice unghi!
Megane Sedan exterior front end
o trapă panoramică
Nu ratați niciodată o priveliște minunată! Îmbunătățiți-vă călătoriile și admirați toate obiectivele turistice prin trapa panoramică.
Megane Sedan interior Techno-cockpit
un „techno-cockpit” personalizabil
Ecran multimedia Easy Link de 9,3 inchi, ecran de șofer personalizabil de 10,2 inchi, oglindă retrovizoare fără margine, secvență de lumini de bun venit și multe altele. Urcă-te la bordul unui cockpit modern și conectat.

Megane Sedan interior
interior impecabil
Detalii cromate, detalii decorative cu efect satinat, elemente decorative din aluminiu periat, tapițerie „titan black” cu cusături gri argintiu și multe altele. Megane Sedan are un ochi pentru detalii.

3D Vizualizare
MEGANE SEDAN

EXPERIENTA LA BORD

tehnologie care creează dependență

 Easy Link system - Megane Sedan
sistem multimedia easy link
Ești pregătit pentru o experiență conectată cum nu ai mai văzut-o până acum? Cu sistemul tău multimedia Easy Link – compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™ – ai acces ușor la universul tău multimedia de pe ecranul central de 9,3 inchi al Megane Sedan.
multi-sense system -  Megane Sedan
multi-sense
Cu multi-sense, aveți la dispoziție 8 setări de iluminare ambientală și 4 moduri de condus din care să alegeți (mysense, eco, confort și sport), astfel încât să vă puteți personaliza călătoria pentru a se potrivi dispoziției și nevoilor dvs.: sunetul și receptivitatea motorului, direcția și șoferul. configurarea ecranului etc.
Megane Sedan - driver assistance system
Sisteme de asistență pentru șofer Renault Easy Drive
Regulator adaptativ de vitesse stop & go, easy park assist, alerte of franchissement de ligne, freinage actif d'urgence AEBS avec detection de piétons, alerte de detection de fatigue, affichage tête-haute, carte mains-libres...Nos technologies innovantes facilitent you manevres et renforcent votre sécurité au quotidien.