Inovațiile care ușurează șofatul.

R-LINK 2 : tableta tactilă pentru gestionare ușoară
Pur și simplu utilizați o singură interfață pentru a gestiona toate caracteristicile Noului Renault KOLEOS. Cu noul mare monitor vertical de 8.7 inch (22 cm), tableta tactilă și conexiunile R-LINK 2 vă permit să navigați, conectați radioul, lansați aplicații și multe altele.
Bucurați-vă de tehnologie de ultimă generație
Pentru Voi, Noul Renault KOLEOS a reinventat totul, chiar și maniera de a conduce. Integre și intuitive, tehnologiile sale de asistență a șoferului simplifică condusul. Păstrarea distanței, farurile adaptive, frânarea în caz de urgență și chiar parcarea, nu a fost niciodata mai ușoară.
Visio System : copilotul vostru de cea mai recentă generație
Datorită Visio System, beneficiați de cea mai bună tehnologie de asistență pentru șoferi. Dotat cu o cameră amplasată în partea de sus a parbriziului și o tehnologie capabilă de analiză, acest system inovator vă va ajuta în caz de:
- Depășire viteză față de indicatoarele rutiere.
- Deplasare peste marcajul rutier linie continuă
- Comutarea automată fază lungă/ fază scurtă în caz de necesitate.
Easy Park Assist, lăsați automobilul să se parcheze.
Realizați manevra de parcare făra mâini. Datorită senzorilor față, spate, laterali și camerei din spate, sistemul Easy Park Assist, indentifică configurția necesară pentru parcare, măsoara locul disponibil și se ocupă de manevrare. Este necesar doar să gestionați accelerarea, frânarea și viteza.
Alertarea distanței de siguranță și a frânei de urgență: tehnologii pentru o deplasare mai sigură…
Grație radarului din față veți fi înștințat preventiv dacă nu respectați distanța de siguranță. Dacă sistemul detectează un risc de coliziune și nu reușiți să reacționați rapid, frânarea de urgență preia controlul și inițiază frânarea automobilului.
Ajutor Hill Start: fii calm!
Nu aveți frică de pornire în pantă! Am echipat Noul Renault KOLEOS cu tehnologia care calculeaza unghiul de pantă și acționează asupra frânelor pentru a vă oferi timp să începeți ușor deplasarea.
Avertizare zonă oarbă: extinde vizibilitatea ta!
Schimbă banda cu toată siguranța: grație avertizării zonei oarbe, fiți sigur ca nici un obstacol nu vă va sta în cale. Datorita senzorilor din retrovizoare, Noul Renault KOLEOS detectează prezența unui vehicul în zona oarbă și vă înștiințează prin semnal luminos în oglindă.
Haion motorizat - mâini libere
Grație detectoarelor de sub bara de protecție din spate este mai ușor să accesați portbagajul . Util atunci când aveți mâinle ocupate!
Pornire de la distanță
Programați temperatura din habitaclu înainte din a intra. Grație comenzilor automate de climatizare de la distanță,рuteti activa încălzirea volanului, scaunelor față sau ventilarea lor și chiar încălzirea scaunelor pentru pasagerii din spate.