motoare

ALL-NEW RENAULT EXPRESS VAN

detailed technical features
DIESEL
Blue dCi 75
cost-effectiv

Partenerul perfect pentru a vă menține controlul asupra bugetului! Acest motor turbo AdBlue® de 1,5 L este disponibil și cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte și oferă un cuplu de 220 Nm. Bucurați-vă de vehicul în timp ce reduceți consumul de combustibil. Optează pentru versiunea eco-leader cu un limitator de viteză de 100 km / h pentru a-ți optimiza consumul de combustibil și a minimiza emisiile de CO2.

Programul dvs. de întreținere, care recomandă întreținerea vehiculului la fiecare 2 ani sau 30.000 km *, vă ajută să vă mențineți Express Van-ul în condiții optime.
Blue dCi 95
efficient
Acest motor turbo AdBlue® de 1,5 L combină eficiența și plăcerea de a conduce, cu cuplul său impresionant de 240 Nm. Acum disponibil cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Programul dvs. de întreținere, care recomandă întreținerea vehiculului la fiecare 2 ani sau 30.000 km *, vă ajută să vă mențineți Express Van-ul în condiții optime.
dCi 95 (Se va localiza pentru țări non-europene)
efficient
Acest motor turbo de 1,5 L combină eficiența și plăcerea de a conduce, cu un cuplu impresionant de 220 Nm. Acum disponibil cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.
PETROL
TCe 100 FAP
cost-effective
Acest motor turbo cu injecție directă de 1,3 L este disponibil cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Se mândrește cu 200 Nm de cuplu pentru a vă oferi o experiență de conducere îmbunătățită. Limitați-vă emisiile cu filtrul de particule și sistemul de reducere a NOx.

Programul dvs. de întreținere, care recomandă întreținerea autovehiculului la fiecare 2 ani sau 30.000 km *, vă ajută să vă mențineți autoutilitara în stare optimă.
SCe 110 (motor pe benzină în afara Europei)
super versatil
Acest motor turbo cu injecție directă de 1,6 L oferă performanță și versatilitate combinate cu un consum impresionant de combustibil. Acum disponibil cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

* oricare ar fi primul. Poate varia în funcție de condițiile de conducere.