RENAULT ZOE E-TECH ELECTRIC

Fisa tehnica

Descoperiți dimensiunile electricului Zoe E-Tech

Electricul Zoe E-Tech se potrivește în garajul tău? Lungime, inaltime, latime... descopera-i dimensiunile in detaliu.


Motoare electrice Zoe E-Tech

100% electric, 100% plăcere, 0 emisii

Des sensations électrisantes
MOTOARE R135 SI R110
Motoare R135 si R110
2 nivele de motorizare
Motor R135
Echipat cu noul motor de 100kW, Zoe E-Tech electric îți oferă și mai multă plăcere și senzații! Puterea sa de 135 CP și cuplul de 245 Nm vă permit să beneficiați de performanțe îmbunătățite pentru și mai multă versatilitate și confort, în special pe autostrăzi.
Motor  R110
Dezvoltând o putere de 80 kW (108 CP) și un cuplu de 225 Nm, motorul R110 aduce strălucire și versatilitate la Zoe E-Tech electric pentru o adevărată plăcere de a conduce, păstrând în același timp autonomia.
MODE B
Mode B
Frânează mai puțin și relaxează-te!
Activați modul B prin simpla apăsare a schimbătorului de viteze, Zoe E-Tech electric decelerează apoi mai puternic de îndată ce eliberați pedala de accelerație. Acest lucru reduce utilizarea pedalei de frână și vă permite să vă bucurați de o călătorie mai lină și mai relaxată.

MANETA ELECTRONICĂ „E-SHIFTER”.
Maneta de viteze electronica „E-Shifter”
De la un mod la altul cu un simplu impuls
Uitați de pârghiile mecanice! Datorită manetei electronice „E-Shifter”, impulsurile simple sunt suficiente pentru a comuta din modul B în modul D și invers sau pentru a cupla marșarierul. Modul de conducere selectat este apoi afișat pe consolă, precum și pe ecranul șoferului de 10 inchi.