RENAULT ZOE E-TECH ELECTRIC

Servicii multimedia și conectate

Noua ofertă Renault CONNECT vă simplifică experiența de mobilitate.

Tabletă tactilă EASY LINK de 9,3 inchi
Un adevărat computer de bord conectat, tableta EASY LINK vă permite să controlați cu ușurință toate funcțiile vehiculului dumneavoastră. 

Porniți o rută de navigare, efectuați apeluri în siguranță prin Bluetooth, acordați posturile de radio preferate sau utilizați aplicațiile pentru smartphone (Waze, Google Map sau Spotify etc.) direct pe ecranul vehiculului dvs. datorită compatibilității Android Auto™ și Apple CarPlay. 

În cele din urmă, conduceți fără a vă lua ochii de la drum datorită controlului vocal.

Navigați în ritmul dorințelor dvs
Conectată direct la serviciile Tom Tom*, navigația de la bord de pe ecranul EASY LINK vă oferă o multitudine de informații în timp real: densitatea traficului, zonele periculoase, vremea, locația și disponibilitatea stațiilor de încărcare etc.
Ai îndoieli cu privire la adresa ta de destinație? Două sau trei cuvinte cheie sunt suficiente pentru a-l găsi folosind căutarea adresei Google*. La fel de simplu și eficient ca pe Google Maps!

* Servicii conectate oferite timp de 3 ani de la achiziționarea vehiculului.

Călătorește cu hărți mereu actualizate
Porniți la drum cu liniște deplină: actualizările cartografice sunt gratuite timp de 3 ani după achiziționarea vehiculului.

În plus, actualizarea hărții pentru țara dvs. preferată este instalată automat în vehiculul dumneavoastră. Nu ai nimic de facut !

Pur și simplu puteți actualiza hărțile altor țări europene sau puteți schimba țara preferată din magazinul dumneavoastră Renault CONNECT.
Cu MY Renault, gestionează-ți Zoe E-Tech electric de la distanță!
Descarcă gratuit aplicația MY Renault și beneficiază de o gamă largă de servicii conectate oferite timp de 3 ani:
  • Locația mașinii tale din aplicația MY Renault;
  • Afișarea razei de acțiune și a stațiilor de încărcare disponibile în jurul tău sau la destinație;
  • Planificator inteligent de călătorie care arată cele mai potrivite puncte de încărcare și timpul total de călătorie, ținând cont de durata de încărcare. Un simplu clic este suficient pentru a trimite traseul către mașina ta;
  • Traseul ultimului kilometru*: odată parcat, porniți-vă navigarea de pe smartphone și lăsați-vă ghidat către destinația finală;
  • Vizualizați starea de încărcare a bateriei și durata de viață rămasă a bateriei în timp real;
  • Programați încărcarea în orele de vârf pentru a economisi bani.
  • Activați sau programați aerul condiționat sau încălzirea pentru a vă bucura de interior la temperatura ideală când plecați.

*Disponibil numai pe modelele echipate cu navigare EASY LINK.