RENAULT ZOE E-TECH ELECTRIC

Design

DESIGN EXTERIOR

Afirmați-vă caracterul

Culori noi, semnătură de iluminare full LED, logo cu aspect de hologramă și grilă cromată... Cu silueta sa de design asertiv, Zoe E-Tech electric își impune personalitatea.


DESIGN INTERIOR

Un interior elegant, high-tech

Planșa de bord reproiectată, finisaje rafinate, scaune căptușite, spațiu de depozitare spațios... Instalează-te într-un cocon îmbrăcat în material textil 100% reciclat care combină confortul și respectul pentru mediu.

Zoe E-Tech électrique intérieur sièges
Tapițerie din material reciclat
Combină bunăstarea și respectul pentru mediul înconjurător luând un loc într-un cocon confortabil și cald, îmbrăcat în piese textile 100% reciclate

Zoe E-Tech électrique  intérieur planche de bord
Eleganță și tehnologie
Decorat cu aceleași piese din material textil 100% reciclat ca și tapițeria, habitaclu include ecrane mari, finisaje cromate și numeroase spații de depozitare spațioase.

Zoe E-Tech électrique  intérieur
Sistem multimedia EASY LINK
Accesați tot conținutul dvs. multimedia la îndemâna dvs. de pe ecranul tactil de 7" sau 9,3" al dvs. electric Zoe E-Tech.

Zoe E-Tech électrique  intérieur, tableau de bord
Ecran driver de 10 inchi
Găsiți toate informațiile referitoare la conducerea electrică: econometrie, ajutoare principale la conducere, replicarea navigației sau autonomia vehiculului.

Zoe E-Tech électrique intérieur planche de bord
Volant high-tech
Experimentați conducerea tehnologică datorită volanului electric Zoe E-Tech. De la un clic la altul, comenzile sale ergonomice vă fac viața mai ușoară.

Zoe E-Tech électrique  - Chargeur induction
Incarcator cu inductie pentru smartphone
Puneți telefonul sub consola centrală. La vedere, se încarcă wireless.