Noul Renault KADJAR


Echipamente


Confort

Trăiește emoția unei aventuri în confort total...
Poziția de condus înălțată și plăcerea de a conduce acest SUV cu 5 locuri te vor cuceri instantaneu.

Renault KADJAR
Scaune și cotieră centrală adaptabile
Lungimea șezutului se reglează cu ușurință, oferindu-ți o călătorie plăcută și comodă. Cotiera din față este glisantă și dispune de un spațiu de depozitare .
Renault KADJAR
Volan multifuncțional
Comenzi vocale, Cruise Control - limitator de viteză, telefonie, informații de bord... Cu o simplă apăsare a unui buton de pe volan accesezi toate funcțiile autovehiculului .
Renault KADJAR
Aer condiționat față și spate
Grație sistemului de aer condiționat cu reglare automată, te vei bucura de un confort termic optim .
Renault KADJAR
Asistență la pornirea din rampă
Acum poți porni fără griji în orice împrejurare! Sistemul Hill Start Assist acționează frâna timp de două secunde pentru a-ți permite să demarezi din rampă fără griji .
Renault KADJAR
Sistem audio Bose®
Bass profund și ritmuri dinamice...Sunetul reprodus fidel și clar este repartizat uniform în toate colțurile habitaclului. Noul KADJAR te va purta într-o aventură muzicală ...
Renault KADJAR
Scaune față încălzite
Scaunele realizate din spumă cu dublă densitate sunt plăcute pe timp de iarnă, oferind atât confort termic, cât și susținere optimă .
Experiență la bord

...și de un interior luminos, echipat pentru utilizare maximă...
Spațiu generos, modularitate inteligentă și capacitate mare de depozitare... Totul a fost conceput pentru ca tu să te bucuri din plin de călătorie.

Renault KADJAR
Portbagaj spațios
C apacitatea de 527 L a portbagajului îți permite să transporți tot ce dorești .
Renault KADJAR
Banchetă rabatabilă
Prin rabatarea simplă a banchetei din spate, spațiul creat permite transportarea obiectelor lungi de până la 2,5 m .
Renault KADJAR
Pavilion panoramic din sticlă
Renault KADJAR este dotat cu un acoperiș fix din sticlă de 1,4 m², care îți permite să vezi mai bine împrejurimile și scaldă în lumină întregul habitaclu.
Renault KADJAR
Prize de 12 V și spații de depozitare
Habitaclul este echipat cu mufe USB și jack pentru conectarea diverselor aparate multimedia, precum și prize de 12 V și spații de depozitare inteligente (cu o capacitate totală de până la 30 L) .
Technologie & Renault EASY CONNECT

...cu un alt fel de a călători...

Sistemele de asistență la condus includ reglarea automată a vitezei, executarea automată a manevrelor de parcare și comutarea automată la faza de întâlnire a farurilor.

Renault KADJAR
Easy Park Assist
Pe parcursul manevrelor de parcare, acest sistem preia complet controlul volanului. În plus, senzorii și camera retrovizoare asigură protecție în toate direcțiile, avertizând cu privire la eventualele obstacole .
Renault KADJAR
Atenționare privind viteza
Adapte ază-ți stilul de condus pe baza datelor de circulație rutieră culese de cameră. Instrumentele de bord și sistemul de navigare te avertizează vizual în cazul în care depășești limita de viteză .
Renault KADJAR
Faruri inteligente
Nou l KADJAR este echipat cu proiectoare de ceață cu funcție de adaptare la viraj, faruri „Pure Vision” cu leduri și funcție de comutare automată între cele două faze, oferind o vizibilitate îmbunătățită.
Află și despre...

Serviciile Renault EASY CONNECT îți oferă soluții de conectare, atât pentru activitățile tale profesionale, cât și pentru cele de divertisment, economisind timp prețios. Poți purta convorbiri telefonice, poți asculta muzică, poți cere informații direct asistentului tău personal... și multe altele!

Renault KADJAR
R-LINK 2
Ecranul de 7 inchi, simplu și ergonomic, oferă utilizatorului acces ușor la diverse funcții. Interfața grafică este foarte similară cu cea a unei tablete: poți muta pictogramele pe ecran cu degetul, poți derula și poți mări sau micșora imaginea .
Renault KADJAR
Sistemul R-LINK 2 cu Android Auto™ și Apple Carplay™
Grație funcțiilor Android Auto™ și Apple Carplay™, acum este mai simplu ca oricând să navighezi spre destinație, să dictezi sau să asculți un mesaj text redat vocal, să telefonezi sau să asculți muzica stocată în memoria telefonului !
Siguranță

... oferindu-ți sprijinul ideal în fiecare zi.

Noul Renault KADJAR își propune să îți ofere, în primul rând, o călătorie mai simplă, mai plăcută și mai relaxantă, în condiții de siguranță.

Renault KADJAR
Detector de unghi mort
Semnalele luminoase situate pe ambele oglinzi laterale te avertizează cu privire la prezența unui autovehicul în unghiul mort.
Renault KADJAR
Avertizare privind părăsirea benzii de circulație
La viteze de peste 70 km/h, acest sistem te avertizează în cazul în care autovehiculul trece involuntar peste un marcaj cu linie continuă sau întreruptă. Acest tip de avertizare sporește siguranța, preîntâmpinând părăsirea accidentală a benzii de circulați e.
Renault KADJAR
Frânare activă de urgență
Când este detectat pericolul unei coliziuni, este emis un semnal de avertizare sonor. Dacă nu există nicio reacție, sistemul acționează frânele automat, pentru a evita sau atenua impactul .
Renault KADJAR
Siguranță pasivă și activă
Specialiștii noștri în probleme de siguranță s-au gândit la toate: șase airbaguri, tetiere cu protecție împotriva șocurilor cervicale, centuri de siguranță pretensionate și cu limitatoare de rezistență. Pentru siguranța copiilor, noul KADJAR este echipat și cu două sisteme ISOFIX .

Accesorii


Design

Alege accesoriile unicat și fă-te remarcat...

Pe ntru un plus de personalitate și originalitate, personalizează-ți mașina cu o gamă largă de accesorii.

Renault KADJAR - Marchepieds et élargisseurs d’ailes
Trepte laterale și extensii de aripi
Treptele laterale aduc un plus de confort grație suprafeței antialunecare și permit accesul mai ușor la zona de acoperiș. Extensiile de aripi* oferă protecție suplimentară împotriva zgârieturilor și loviturilor minore .

* Les élargisseurs d'ailes ne sont pas compatibles avec le système de détection d'angles morts et l'Easy Park Assist.
Nouveau Renault KADJAR jantes accessoires
Gama de jante
Îți oferim o gamă largă de jante cu design exclusiv, disponibile la dimensiuni de 17, 18 și 19 inchi. Acesta aduc un plus de eleganță mașinii tale, fără a afecta siguranța .
Nouveau Renault KADJAR Pédalier sport
Pédalier sport
Apportez une touche de sportivité à l'intérieur de votre SUV Nouveau KADJAR avec le pédalier sport*.

*Disponible sur boîtes manuelles ou automatiques.
Experiența la bord

...ușor de utilizat și practic...

Funcțiile sale atractive și utile sunt perfect adaptate spațiului din habitaclu.

Nouveau Renault KADJAR Chargeur à induction
Încărcător cu inducție
Poți încărca telefonul cu ușurință prin simpla așezare a acestuia în suportul pentru încărcare situat în compartimentul central al bordului. Nu ai nevoie de cabluri, iar încărcarea este mai simplă ca oricând !
Nouveau Renault KADJAR Tapis de sol
Covorașe
Acestea sunt create special pentru modelul KADJAR, se fixează cu două cleme speciale și nu încurcă acționarea pedalelor. Sunt ușor de întreținut și poți alege două tipuri de materiale, după preferințe: textil sau cauciuc .
Nouveau Renault KADJAR Support multifonction sur appui-tête
Suport multifuncțional pentru tetieră
Suportul multifuncțional se atașează cu ușurință la o tetieră și permite, de exemplu, fixarea unei tablete pentru vizionare în condiții de confort, depozitarea diverselor obiecte sau agățarea unui articol de îmbrăcăminte ca pe un umeraș .
Transport

... ca să transporți tot ce dorești, unde dorești...

Foarte ușor de montat și utilizat, aceste accesorii satisfac cele mai stricte standarde de siguranță.

Nouveau Renault KADJAR Gamme attelages
Cârlige de remorcare
Toate modelele de cârlige – gât de lebădă, cu montare/demontare fără unelte sau rabatabile – sunt tratate împotriva coroziunii și satisfac cele mai stricte standarde de siguranță și rezistență .
Nouveau Renault KADJAR Barres de toit et coffre de toit
Bare de pavilion și portbagaje de pavilion
Barele de pavilion sunt ușor de montat grație sistemului QuickFix și permit atașarea de accesorii suplimentare, precum un suport de biciclete, un suport de schiuri sau o cutie-portbagaj .
Nouveau Renault KADJAR Porte-vélos
Suport de biciclete
Ușor de montat și utilizat, acest suport permite transportarea bicicletelor comod și în siguranță .
Protecție

... și protejează-te.

Accesorii de protecție durabile și create special pentru modelul tău.

Nouveau Renault KADJAR Protections de coffre
Protecție pentru portbagaj
Articolele de protecție modulare și tăvile pentru portbagaj protejează mocheta originală a mașinii tale. Sunt practice, ușor de montat și de curățat.
Nouveau KADJAR Alarme
Alarmă
Acest sistem detectează orice încercare de pătrundere în autovehicul și contribuie eficient la preîntâmpinarea furtului mașinii sau a obiectelor din interior .
Nouveau KADJAR Chaînes à neige
Lanțuri de zăpadă
Aceste lanțuri se montează rapid și ușor și oferă siguranță, aderență și stabilitate în cele mai dure condiții de iarnă .