Renault R-Link

Noul Clio Estate Renault R-Link
Înapoi
FUNCTII TELEFON
 
 
 

In momentul in care intrati in masina, Renault R-Link* sincronizeaza lista de contacte cu cea din telefonul dvs., putand chiar afisa si pozele atasate acestora (in functie de telefon).   * in optiune
Astfel, atunci cand stationati, puteti sa formati un numar sau sa cautati un contact din lista utilizand ecranul tactil si puteti chiar sa formati un numar folosind functia de apelare vocala.
MULTIMEDIA
 
 
 


Amplasarea in zona centrala a consolei si comenzile dispuse ergonomic pe ecranul tactil fac din Renault R-Link* un instrument intuitiv, care poate fi utilizat la volan in deplina siguranta. Comenzile audio de pe volan faciliteaza preluarea apelurilor telefonice fara niciun efort chiar in timp ce conduceti, in timp ce functia de recunoastere vocala (pentru apelare telefonica si setarea unei destinatii) va permite sa va concentrati toata atentia doar asupra drumului. In plus, puteti afla ultimele noutati in timp real gratie optiunii "Text to speech" (redarea vocala a unui text scris).

R-Link* va oferta caracteristicile unui smartphone, integrate armonios in plansa de bord: interfata moderna si ergonomica, ecran tactil, grafica si continut de calitate. Vreti sa ascultati propria selectie de muzica? Sau poate doriti sa va uitati la albumul de poze si filme in timp ce asteptati? Nimic mai simplu, datorita sistemului multi-media disponibil pe R-Link*: Bluetooth, portul USB si priza Jack.
  * in optiune
La randul sau, conectarea la sistemul electronic al masinii va permite sa accesati functia de sofat economic (programul Driving Eco2), care evalueaza comportamentul soferului, informandu-l cum poate reduce consumul de carburant.

Nu in cele din urma, Renault R-Link* Store, primul "Application Store" din domeniul auto, va ofera posibilitatea - direct din masina sau de pe calculatorul dvs prin intermediul MyRenault (disponibil in curand) - de a descarca o gama larga si varianta de aplicatii utile.   * in optiune
NAVIGATIE
 
 
 


Informatiile despre navigatie si locatiile cautate apar foarte clar pe ecranul R-Link* de inalta rezolutie.
Navigatia Tom Tom este disponibila atat pentru Romania, cat si pentru restul Europei.
  * in optiune
SERVICII &VEHICUL
 
 
 

Folositi aplicatiile pre-instalate disponibile pe R-Link* (Email, Renault R-Link Tweet, Vremea, Renault Asistenta) si accesati catalogul complet de aplicatii. De exemplu, pentru o noua experienta la volan, selectati aplicatia R-Sound Effect si obtineti un sunet de motor diferit de cel al masinii dvs!   * in optiune
Doriti sa auziti sunetului unui motor V8, reactiv la accelerari si la viteza? Nicio problema, puteti avea acest lucru, chiar daca masina este echipata cu un motor economic.